EXCLUSIV Ileana Lazariuc este istorie! Cine este noua logodnică a lui Ion Ion Țiriac

de: Andrei Simion
27 05. 2020

Ion Ion Țiriac a trecut peste divorțul de Ileana Lazariuc și este îndrăgostit până peste cap. Este vorba de o femeie cu 13 ani mai tânără. Țiriac J.r a cerut-o de curând în căsătorie. Nu vorbim, însă, de orice femeie, ci de tenismena Sorina Cârstea.

EXCLUSIV Ileana Lazariuc este istorie

S-au iubit mai bine de 15 ani, iar iubirea lor a trecut prin multe suișuri și coborâșuri. Ea o femeie extrem de frumoasă, care își încerca norocul în muzică, el un tânăr crai. Fiu al celui mai bogat om din România. Gurile rele nu le-au dat celor doi prea multe șanse împreună. Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc s-au iubit timp de mai bine de 15 ani, dintre care 10 au fost și căsătoriți.

EXCLUSIV Ileana Lazariuc este istorie! Cine este noua logodnică a lui Ion Ion Țiriac

Din mariajul lor s-au născut doi băieți, iar de-a lungul timpului au fost surprinși numai în ipostaze tandre, demne de un cuplu fericit. Tocmai de aceea, vestea că au divorțat a reprezentat o adevărată bombă în showbizz-ul autohton. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Ileana, pe contul său de socializare, în aceeași manieră discretă care a consacrat-o:

“Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm, oficial, faptul că am divorțat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre. Deși nu s-a schimbat nimic cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită, însă viețile noastre vor rămâne, în continuare, private”

Cine este noua logodnică a lui Ion Ion Țiriac

Mulți sperau într-o împăcare. Dar destinul a avut alte planuri pentru fiecare dintre cei doi. Despre Ileana nu există nici măcar zvonuri că și-ar fi refăcut viața. Nu același lucru îl putem spune despre fiul celui mai bun tenismen al României din toate timpurile. Acesta se iubește de mai bine de doi ani cu tenismena Sorana Cârstea, cu doi ani mai mică decât el. Recent, cei doi ar fi făcut un pas mare spre viitor:

EXCLUSIV Ileana Lazariuc este istorie! Cine este noua logodnică a lui Ion Ion Țiriac

”Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, ne-au mărturisit surse demne de încredere.