EXCLUSIV Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, îngenunchiată de durere, după decizia autorităților

EXCLUSIV Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, îngenunchiată de durere, după decizia autorităților
EXCLUSIV Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, îngenunchiată de durere, după decizia autorităților

În urmă cu șase luni, Mario Iorgulescu intra frontal cu bolidul său în valoare de 250.000 de euro în mașina unui tânăr pe care avea să îl ucidă pe loc. Fiul lui Gino Iorgulescu ajungea pe atunci la spital, iar analizele relevau faptul că tânărul era beat și drogat cu cocaină în momentul producerii accidentului. În mare secret, președintele Ligii Profesioniste de fotbal își scotea fiul din țară, iar de atunci despre Mario nu s-a mai știut absolut nimic.

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, îngenunchiată de durere

În urmă cu o lună, Tribunalul București admitea cererea procurorilor de a emite mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, însă oamenii legii nu au reușit să îi dea acestuia de urmă. Astăzi, însă, cererea avocatului familiei Iorgulescu de a anula mandatul de arestare a fost aprobat de Curtea de Apel București, demonstrând, încă o dată, că legea nu se aplică la fel tuturor cetățenilor, indiferent de statul social.

Părinții lui Dani Vicol

Familia lui Dani Vicol, tânărul care nu a avut nicio șansă să scape cu viață în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu, cel care avea o viteză de 162 km/oră în urma impactului, varsă lacrimi amare după aflarea deciziei luate astăzi de judecători. Au vrut dreptate pentru fiul lor, însă încep să își piardă speranța că acest lucru se va întâmpla.

„De ce ne-a dat Dumnezeu tocmai nouă o asemenea durere?”

„Pentru noi este o zi la fel de tristă precum cea în care a murit copilul nostru. Soția plânge fără oprire. Noi cerem dreptate pentru copilul nostru, dar acest lucru nu este posibil pentru cei săraci. Oamenii bogati fac ce vor în țara asta, pentru ei nu există legi. Sunt atâtea luni în care nu ne-a mai rămas altceva de făcut decât să ne uităm la casete video cu copilul nostru și să ne întrebăm de ce ne-a dat Dumnezeu tocmai nouă o asemenea durere.

Ceea ce se întâmplă este pur și simplu o bătaie de joc. Știam că asta se va întâmpla, am spus demult public că Gino îl va scăpa pe băiatul lui de închisoare. Fiul meu putrezește, iar al lui trăiește frumos în lux, nu îl întreabă nimeni, nimic”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI