EXCLUSIV E însărcinată? Fosta vedetă Antena 1, primele declarații despre copil: ”Visez să devin mămică”

EXCLUSIV E însărcinată? Fosta vedetă Antena 1, primele declarații despre copil: ”Visez să devin mămică”
Fosta vedeta de la Antena 1, declaratii despre sarcina

Fosta asistentă tv a lui Dani Oțil, de la matinalul Antenei 1, Roxana Vancea, s-a căsătorit pe 19 decembrie 2019, în mare secret, cu Dragoș Paiu. Chiar dacă Dragoș, antrenor de fitness, mai are un băiețel dintr-o căsătorie anterioară, Roxana vrea să-l facă din nou tătic: ”Visez să devin mămică!”, ne-a spus Roxana Vancea, în interviul pentru Playtech.ro. Ea se simte perfect alături de bărbatul iubit și de băiețelul acestuia.

”Îl ador pe băiețelul soțului meu, mă înțeleg de minune cu el, avem o relație foarte faină”

“Visez să devin mămică”, ne-a spus Roxana, cu emoție, la doar două luni după ce s-a căsătorit cu bărbatul iubit. Dar ea îl adoră și pe Milan, fiul soțului ei, din altă relație, un copil simpatic-foc, care i-a adus vedetei tv multă bucurie în suflet:

“Îmi doresc un copil cu soțul meu, Dragoș, și el vrea asta. Însă, nu este după cum vrem noi, ci după cum vrea Dumnezeu. Când o să vina este binevenit în familia noastră. Cât despre Milan (n.r – băiețelul soțului), îl ador, mă înțeleg de minune cu el, am o relație foarte faina. Mergem împreună peste tot, petrecem mult timp împreună, mergem la sală, la gimnastica. El iubește foarte mult dinozaurii și am descoperit o asemenea locație unde mergem destul de des, pentru el. Pentru că vedem că îi place foarte mult și asta ne bucură. Îl iubesc mult, este un copil deosebit, mi-a intrat la inimă din prima clipă”, a declarat Roxana Vancea, pentru Playtech.

Roxana Vancea a primit de la Dragoș, soțul ei, un inel cu diamante

Bruneta își postează adesea imagini și filmulete cu soțul ei și cu micuțul Milan, fiind toți un munte de fericire. Roxana îl ține pe copil numai în brațe și îl pupă mereu pe obrăjori. Dar, Roxana Vancea are o relație bună și cu fosta parteneră de viață a soțului ei. Ba, mai mult, comunică destul de des, de dragul băiețelului. Inelul de logodna pe care Roxana Vancea îl are pe deget de la Dragoș este o mică bijuterie cu diamante.

Mihai Bendeac a adorat-o: ”Îți mulțumesc pentru tot. Și te iubesc! Mereu. Oricând. Ești un om mai bun decât aș putea visa eu că aș putea deveni într-o mie de ani”

Până să îl cunoască pe viitorul ei soț, Roxana Vancea a avut o relație cu celebrul actor Mihai Bendeac, însă idila lor s-a încheiat după ce acesta a refuzat să se căsătorească. Totuși, și după despărțire, ei au rămas prieteni buni:

”Îți mulțumesc pentru tot. Și te iubesc! Mereu. Oricând. Ești un om mai bun decât as putea visa eu ca aș putea deveni într-o mie de ani. La mulți ani!”, a scris Mihai Bendeac, pe Facebook, de ziua Roxanei, în ultimul an al relației lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI