EXCLUSIV Daniel Pancu și Gabriel Tamaș s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul și cum s-a terminat

EXCLUSIV Daniel Pancu și Gabriel Tamaș s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul și cum s-a terminat
S-au bătut, deși sunt prieteni la cataramă!

După câteva pahare de băutură în plus, cei doi super fotbaliști au decis să își măsoarele forțele, apoi au continuat să bea împreună veseli și cu ochii umflați

S-au bătut, deși sunt prieteni la cataramă!

În urmă cu câțiva ani, cei doi fotbaliști s-au bătut cu pumnii și cu picioarele în parcarea unui restaurant din București. Atunci când auzi o asemenea grozăvie, tinzi să crezi că cei doi s-au certat la cuțite, iar într-un moment de impulsivitate, la care adaugi câteva pahare de alcool, ei ar fi încercat să își facă de petrecanie unul altuia. În realitate, însă, lucrurile stau cu totul diferit.

Întâmplarea cu pricina a avut loc în urmă cu câțiva ani, la restaurantul Irisia, pe care cei doi îl frecventau împreună pe atunci. De altfel, este cunoscut faptul că Gabriel Tamaș și Daniel Pancu au fost prieteni la cataramă. Și atunci, de la ce a pornit conflictul de pe urma căruia cei dois-au luat la bătaie? Ei bine, nu a fost absolut niciun conflict.

Bătaie între Daniel Pancu și Gabriel Tamaș
Bătaie între Daniel Pancu și Gabriel Tamaș

Care-i mai puternic, pumnul românesc sau cel englezesc?

Din contra, a fost un schimb de replici prietenesc, presărat cu povești picante, urmate de o propunere venită din partea lui Daniel Pancu: “Tamaș povestea că englezii au alt stil de bătaie, sunt mult mai incisivi, că ei nu ajung să își dea mulți pumni, ci cad din prima, atât sunt de puternici. A continuat spunând că englezii l- au învățat și pe el schemele acelea puternice și se poate lupta la fel ca ei.

Atunci, Pancu i-a spus că nu crede faptul că un englez ar putea da cu pumnul mai bine decât un român. S-au mai contrat prietenește de câteva ori, dar fără tensiuni, apoi Pancu a propus să meargă afară și să își măsoare forțele, să se demonstreze care e mai puternic, pumnul englezesc sau cel românesc. Tamaș a fost foarte încântat de propunere și au ieșit afara veseli. Apoi a urmat o bătaie ca în filme. Atunci, Tamaș și-a aruncat în apă telefonul și ceasul de vreo 18.000 euro. După terminarea bătăii, au continuat să bea și să se distreze, erau cei mai buni prieteni”, ne-au mărturisit persoane care au fost martore în acea noapte la bătaia dintre cei doi fotbaliști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI