EXCLUSIV Cum face Daniela Crudu bani în pandemie! Am aflat cine o finanțează și câți bani îi dă

de: Andrei Alexandra
05 10. 2020

Daniela Crud nu mai are o sursă clară de venit încă din luna martie a acestui an, însă o duce mai bine ca niciodată.

Daniela Crudu este o șomeră de lux

Instaurarea stării de urgență în România, provocată de pandemia de coronavirus, a cauzat mari probleme financiare aproape tuturor vedetelor din România, ținând cont de faptul că toate concertele, spectacolele, evenimentele si emisiunile au fost anulate. Unele persoane publice au fost nevoite chiar să se reprofileze pentru a face rost de bani, spre deosebire de alte vedete, care au și alte surse de venit și, astfel, nu au ajuns chiar la sapă de lemn.

Printre cele care au avut cel mai mult de suferit se numără și Daniela Crudu. Focoasa brunetă își câștiga traiul de zi cu zi din prezența la diferite emisiuni, ori pe la evenimente, acolo unde făcea show. Însă, cum totul s-a închis, ea nu a mai reușit să câștige niciun leu. La un moment dat a revenit la emisiunea lui Nea Mărin de la Antena 1, însă filmările au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Finanțată de mamă și de iubitul misterios

Deși nu încasează nici măcar un leu, Daniela Crudu nu pare deloc preocupată, ba chiar trăiește pe picior mare. Cum? Nimic mai simplu. Vedeta este ajutată de mama ei, care muncește de ani buni în Italia și care s-a întors în țară imediat după izbucnirea pandemiei de COVID. Din banii puși la ciorap în aproape două decenii de muncă departe de casă și de familie, femeia a plătit fiicei sale utilitățile și ratele la bancă, ba chiar i-a dat și bani de buzunar sau de câte un articol vestimentar.

De asemenea, Cruduța este răsfățată și de noul său iubit, un potent om de afaceri care, potrivit surselor noastre, îi dă aproximativ 4000 lei/săptămânal, “pentru cheltuială”. În aceste condiții, nu este de mirat faptul că Daniela nu este deloc preocupată să își caute de muncă, ba chiar își petrece majoritatea timpului în vacanțe luxoase, ori în mall-uri, de unde își cumpără accesorii care mai de care mai spectaculoase.