Cum a divorțat Alex Velea de prima soție și ce spune nașa Andreea Bănică despre Antonia. ”S-a supărat atunci!”

Cum a divorțat Alex Velea de prima soție și ce spune nașa Andreea Bănică despre Antonia. ”S-a supărat atunci!”
Cum a divorțat Alex Velea de prima soție și ce spune nașa Andreea Bănică despre Antonia. ”S-a supărat atunci!”

În calitate de nașă a lui Alex Velea cu prima lui soție, Andreea Bănică a făcut tot posibilul, se pare, ca cei doi să nu ajungă la divorț. Cum a încercat Andreea Bănică să împiedice divorțul dintre Alex Velea și Ana.

Cum a divorțat Alex Velea de prima soție și ce spune nașa Andreea Bănică despre Antonia

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, le-au fost nași de cununie lui Alex Velea și primei sale soții, Ana. Artista a dezvăluit, la șapte ani de la divorț, că a făcut tot ce i-a stat în putere să împiedice divorțul iminent, potrivit Wowbiz.ro.

Andreea Bănică a povestit că Alex Velea nu a primit foarte bine sfaturile nașei sale și că, probabil ”s-a supărat”. Andreea Bănică a explicat că era de datoria sa, în calitate de nașă, să apere familia și astfel să-l connvingă pe Alex Velea să renunțe la divorțul de Ana.

”S-a supărat, cred”

”Alex Velea… am fost nașa lui, oarecum… Am fost nașa lui dar la un moment dat el n-a înțeles că nașele se implică! Hai să ne înțelegem, atunci când îți alegi nașii, trebuie să știi de ce îi alegi. Nașii ți-i alegi a fi niște oameni inteligenți, de la care poți să înveți niște lucruri, oameni cu familie, care țin cu familia! Ei, îți dau un exemplu: la rândul nostru avem o pereche de nași. Inițial, se voia a avea alți nași cunoscuți, dar la care trebuia să stăm la ușă, să cerem voie să intrăm să ne vedem nașii. Eu mi-am dorit foarte mult niște nași apropiați de noi, cu care să vorbesc în fiecare zi, cu care să mă sfătuiesc în fiecare zi despre orice. Niște nași familiști de la care să avem ce să învățăm”, a declarat Andreea Bănică, potrivit sursei menționate.

În plus, artista își amintește că pe Alex Velea l-a nășit cu mare drag, apărând noțiunea de familie.

”Și atunci când i-am spus că trebuie să fie cu familia lui, cu prima soție și că trebuie să aibă grijă de familia lui, s-a supărat cred. Însă eu sunt un om care ține cu familia. Normal că acum, dacă ar fi, el fiind împreună cu Antonia, normal că aș ține cu familia pe care o are acum. I-aș spune: ”tu trebuie să ții cu familia ta, nu de viitoarea”… Corect? Eu așa văd lucrurile. (…)”, a declarat Andreea Bănică, potrivit sursei mai sus menționate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI