EXCLUSIV Consilierul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone, condamnat pentru pedofilie. Cum a ajuns să se “reabiliteze” acum Doru Iuga de la OTV

EXCLUSIV Consilierul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone, condamnat pentru pedofilie. Cum a ajuns să se “reabiliteze” acum Doru Iuga de la OTV
Condamnat la închisoare cu suspendare pentru pedofilie

Fostul director de la OTV s-a întors în mass media, însă nu în calitate de director, așa cum ne-a obișnuit în trecut, ci pe post de consilier de comunicare al lui Cristian Popescu Piedone, care candidează la Primăria Sectorului 5.

Condamnat la închisoare cu suspendare pentru pedofilie

În anul 2011, pe când era directorul de programe al postului OTV și mâna dreaptă a lui Dan Diaconescu, Doru Iuga a fost ridicat cu mascații de la sediul televiziunii din Piața Romană, iar informații din anchetă aveau să zdruncine întreg showbizz ul autohton. Cunoscut jurnalist era acuzat de oamenii legii  că ar fi fost clientul unei rețele de prostituție…masculine. Conform interceptărilor și a interogatoriilor, acesta prefera partenerii de 14-15 ani și nu se mulțumea cu unul singur, ci prefera să angajeze serviciile a 3-4 minori în același timp. Detaliile sunt absolut șocante, iar mărturiile copiilor sunt de-a dreptul îngrozitoare.

Însă nu o să întrăm în detalii, din respect pentru acele suflete care, cu siguranță, ar retrăi fiecare cuvânt pe care noi îl scriem aici. Pe atunci, Doru Iuga a stat în arest 10 luni, pentru ca în martie 2012 să fie eliberat. Acela a fost și momentul în care fostul director OTV a părăsit Bucureștiul, întorcându-se în orașul său natal. Acolo, în așteptarea sentinței, s-a angajat ca reporter special la un ziar local, însă el nu s-a dat înlături de la ilegalități nici de această dată. Astfel, jurnalistul a fost arestat împreună cu directorul publicației, pentru că ar fi șantajat nu mai puțin de șase oameni de afaceri din zonă, cărora le cereau diverse sume de bani, pentru a nu publica materiale defăimătoare cu aceștia.

Doru Iuga s-a reîntors la viața de zi cu zi, după condamnarea de pedofilie
Doru Iuga s-a reîntors la viața de zi cu zi, după condamnarea pentru pedofilie

Iuga a ajuns consilierul pe probleme de comunicare a lui Piedone

A scăpat și de data aceasta “basma curate”, iar de atuncichiar a dispărut definitiv din peisajul autohton. Înttr timp, el a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu minor. Ei bine, doamnelor și domnilor, după mai bine de 5 ani în care nimeni nu a știut unde se află și cu ce se ocupă, Doru Iuga a revenit în prim plan. Ciudat nu este, însă, faptul că a revenit, ci de pe ce poziție.

Astfel, Doru Iuga este, în prezent, consilierul lui Cristian Popescu Piedone, care candidează la Primăria Sectorului 5. Conform informațiilor obținute de impact.ro, Iuga este cel care se ocupă de aparițiile televizate ale fostului primar al sectorului 4, și el condamnat la 8,5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Colectiv, pentru abuz de încredere și și fals intelectual.