EXCLUSIV Cine va boteza copilul lui Smiley și Ginei Pistol. Apropiaților nu le-a venit să creadă cine e nașul

EXCLUSIV Cine va boteza copilul lui Smiley și Ginei Pistol. Apropiaților nu le-a venit să creadă cine e nașul
Cine le va boteza copilul

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de trei ani, deși relația lor a fost mereu una discretă. Cei doi s-au afișat împreună extrem de rar, iar pe rețelele de socializare doar câteva imagini au stat mărturie relației lor.

Cine va boteza copilul lui Smiley și Ginei Pistol

Însă Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți în curând, iar asta le aduce multă fericire în cuplu. Cei doi au renovat și camera copilului, astfel că venirea pe lume a fetiței lor este cel mai așteptat moment. Cei doi locuiesc în superba vilă pe care o are artistul, pentru care acesta a scos din buzunar 300.000 de euro. Casa a fost transformată într-un cămin modern de către trei tineri arhitecți și un inginer, în urmă cu câțiva ani.

Pentru că au dorit să pună la punct toate detaliile venirii pe lume a fiicei lor, cei doi nu au putut lăsa la o parte, evident, și un alt detaliu important, și anume persoana care să fie părinte spiritual al copilului lor. Playtech.ro a aflat, deci, despre cine este vorba.

Conform apropiatilor, nasul fetitei cuplului va fi Adrian Sarbu. Care este legatura? Public, nimic nu ii leaga pe cei trei: „Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, ne-au spus apropiații.

Smiley și Gina Pistol se cunosc de două decenii

Smiley și Gina Pistol se cunosc de două decenii, însă au decis să devină un cuplu în anul 2017. Cu toate că apropiații, dar și fanii și-au dat seama că ei sunt un cuplu dinainte ca ei să recunoască public asta, prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” a spus și de ce a ales ca această poveste să fie ținută la secret, pentru o vreme.

„De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol. Cei doi îndrăgostiți nu s-au mai ascuns însă, ba mai mult, și-au ținut la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lor, în așteptarea copilului.

”Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este “produsul final”. A fost minunat”, le-a spus Gina internauţilor, în urmă cu o lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI