EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul său să divorțeze urgent

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul său să divorțeze urgent
Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră; ”Nu mai pot!”

S-au scris multe despre monstrul din Caracal și despre atrocitățile făcute de acesta. Dosarul se judecă, dar, pe zi ce trece, apar tot mai multe informații care dau peste cap ancheta procurorilor. Ceea ce se știe mai puțin, aproape deloc, sunt informațiile despre familia acestuia.

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dincă

Se știe că Dincă ar fi divorțat în noiembrie de soție și că are trei copii, doi băieți, unul dintre ei, Daniel Dincă, certat cu legea și el, și o fiică, Daniela Dincă. mai nou, în presă, au ișit la iveală detalii despre una din norele lui Dincă. Este vorba de soția lui Daniel-Gheorghe Dincă, pe numele ei Alina Florina Dinca, pe numele de fată Stănoiu.

După informațiile pe care le avem, Alina Dincă locuiește în Italia, la Bari, la sora lui Giorgio Albieri. Sora acestuia este bolnavă, iar tânăra Alina Dincă o ingrijeste. Tot la Bari, se află și cei trei copii pe care îi are cu Daniel-Gheorghe Dincă, o fetiță de 1 an și jumătate și doi băieți, unul de 8 ani și altul de 18 ani.

Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul său să divorțeze urgent

Conform celor de la RTV, au apărut stenograme ale discuțiilor pe care Gheorghe Dincă le-ar fi avut cu fiul său, Daniel, cerându-i acestuia să nu mai dea declarații și să divorțeze cât mai curând de Ana Dincă, aflată în Italia. În cele ce urmează regăsiți stenograma acelor convorbiri:

Dincă Elena: E…(neinteligibil)

Dincă Gheorghe: Am eu lucru, mie chiar dacă îmi fac procese, dacă mă condamnă nu mai… se cumulează, poa` să mă judece și de ce vor ei, înțălegi?! … ăștia de nu au stare, știi? Și Tonel pe ce contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să…. înțălegi? Și întotdeauna se cumulează… în cazul meu. Voi că nu aveți nicio problemă și ai făcut chestie d-asta (neinteligibil) te leagă… și e belea. D-aia aveți grijă, nu te lua cu presa!

Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, nu.

Dincă Gheorghe: Își fac și ei meseria, nu d-ași fac meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțălegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele. Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom`le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să… întotdeauna voi trebuie să vă depărtați de mine, ai înțăles?

 ”Ce să îi facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări!” Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las` că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii, cu…(neinteligibil). Fă urgent și bagă divorțul! (….) Dincă Gheorghe-Daniel: Nu, eu n-am vorbit cu nimeni, Flori.

Dincă Gheorghe: Păi nu, tată, nu e vorba să nu… că n-aveam niciun secret să vă spun, că n-ați fost nici de față cu mine, n-ați fost nici… da` vezi că spui una și se interpretează și înfloresc și se zgârmă și… (neinteligibil)… nu vorbiți prostii, nu că să nu… că nu aveți ce să ascundeți, nu-i vorba de… eu mi-am făcut faptele, îmi trag ponoasele, tată, ce să fac, trebuie.

Dincă Gheorghe: … fă buletin și bagă momentan, bagă urgent, deci asta-i la urgență, divorțul, da? Ca să despartă și să te treacă la jumătăți dă casă, dă cutare… dă bani, partea ta să iei tu tot.” SURSA: RTV – Dosar gheorghe Dincă.