EXCLUSIV Ce se întâmplă astăzi cu contele englez care a fost iubitul Adelinei Pestrițu. Adevărul despre relația lor

EXCLUSIV Ce se întâmplă astăzi cu contele englez care a fost iubitul Adelinei Pestrițu. Adevărul despre relația lor
Adelina Pestrițu a lucrat ca dansatoare în club in Ibiza pe când avea 19 ani

Pe când avea 19 ani și lucra ca dansatoare într-un club din Ibiza, Adelina Pestrițu a avut o relație cu unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, Olaf Walter Hennig, un controversat om de afaceri din Cape Town. Playtech.ro a aflat care a fost, în realitate, legătura dintre cei doi.

Adelina Pestrițu a lucrat ca dansatoare în club in Ibiza pe când avea 19 ani

Viața Adelinei Pestrițu s-a schimbat extrem de mult în ultimii ani. Ea și-a găsit, în sfârșit, liniștea, în brațele lui Virgil Șteblea, cu care s-a căsătorit și are și o fetiță. Ba mai mult, a dat lovitura din punct de vedere financiar. Și-a deschis un magazin de ceasuri de lux și a devenit unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, câștigând din online aproximativ 15.000 euro/lună. Însă, înainte de a ajunge la acest nivel, ea a trebuit să muncească încă de mine. Astfel, la numai 19 ani, Adelina dansa în cluburi de fițe din Ibiza.

Deși nu câștiga mulți bani, ea a avut oportunitatea să cunoască celebrități, oameni de afaceri. Mai exact, persoane din înalta pătură a sociețății. Printre aceștia, de-a lungul anilor, au existat și bărbați care au curtat-o pe focoasa brunetă. Nici nu ar fi avut cum să fie altfel, dacă ținem cont de faptul că, la fel ca și acum, avea un trup perfect și un chip de păpușă.

A lucrat ca dansatoare în club in Ibiza pe când avea 19 ani
Adelina Pestrițu a lucrat ca dansatoare în club in Ibiza pe când avea 19 ani

A avut o relație pasageră cu regele diamantelor

Printre bărbații care au observat-o pe fosta soție a lui Liviu Vârciu se numără și Olaf Walter Hennig, considerat unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Acum în vârstă de 47 de ani, milionarul deține mine de diamante în Congo, Angola, Botwana și Africa de Sud. De-a lungul timpului, numele lui Hennig a fost implicat în diferite dosare de corpție, dar și în scandaluri politice la cel mai înalt nivel.

Latifundiarul, proprietar al celui mai important Holding din Cape Town, este recunoscut și pentru petrecerile pe care le organizează de Revelion într-o locație secretă din Clifton, la care participă o mulțime de vedete de la Hollywood, ba chiar și președinți de stat. Dar să revenim la Adelina noastră. Prospătură, frumoasă din cale afară, a fost suficient ca Hennig să o vadă dansând pentru câteva minute pentru a fi de-a dreptul hipnotizat. În scurt timp, Adelina a ajuns să iasă în oraș cu miliardarul, ba chiar să îl însoțească pe acesta la diferite petreceri private.

Idila lor a durat câteva luni, însă, nu a fost nici pe departe o relație în toată regula, așa cum a dorit fosta doamnă Vârciu să lase impresia. Conform martorilor de la acea vreme, omul de afaceri era înconjurat, la propriu, de femei frumoase. În fiecare deplasare lua după el aproximativ 5 fete și pe toate le trata ca pe iubitele lui. Astfel, popular vorbind, el avea un harem de domnișoare și fiecare știa una de cealaltă. Acest lucru se întâmplă și în ziua de astăzi, însă femeile din viața lui Hennig nu au avut niciodată plângeri la adresa acestuia. Ba din contră, îl descriu ca fiind un bărbat galant, darnic și iubitor. Singurul inconvenient constă în faptul că, la jumătate de ani, miliardarul simte nevoie să reîmprospăteze generația de…iubite.