27 ian. 2021 | 19:45

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul

Monden
EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Durere fără margini! Tudor Gheorghe şi-a condus azi soţia pe ultimul drum. Nepoțelul artistului nu s-a oprit din plâns la mormânt

Actriţa Georgeta Luchian Tudor, soţia rapsodului Tudor Gheorghe, a fost înmormântată, azi, la Podari, comuna doljeană aflată la 11 kilometri de Craiova, acolo unde se află locul de veci al familiei. A fost înmormântată lângă socrul ei, Ilie Tudor, fost deţinut politic pentru simpatiile sale legionare din perioada interbelică, omul care nu s-a dezis niciodată de cel supranumit “Căpitanul” Gărzii de Fier. La înmormântare au participat doar câteva persoane, date fiind măsurile actuale de distanţare socială şi de prevenţie impuse de pandemia de COVID-19. “Tudor Gheorghe şi fiul lor erau extrem de afectaţi. Ne-au mulţumit pentru prezenţa şi solidaritatea noastră doar din priviri, fiindcă oricum cuvintele nu mai aveau vreun sens în acele momente”, a declarat, pentru playtech.ro, Nicolae Boangiu, secretarul literar al Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova.

”Pe toată durata ceremoniei funerare copilul acela şi-a plâns bunica, în felul unic al celor care, în modul cel mai inocent cu putință, pun întrebări ce nu pot primi răspunsuri. < Unde a plecat bunica mea? >”

Nicolae Boangiu, secretarul literar al Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova, s-a arătat impresionat şi de faptul că la înmormântare a fost prezent şi nepotul familiei, de şapte ani, extrem de ataşat de bunica sa:

“Pe toată durata ceremoniei funerare copilul acela şi-a plâns bunica, în felul unic al celor care, în modul cel mai inocent cu putință, pun întrebări ce nu pot primi răspunsuri. < Unde a plecat bunica mea? >. < Ce mă fac eu fără ea? >”, au sunat aproape neîncetat întrebările micuţului.

Mai toată lumea prezentă a înţeles repede relaţia specială pe care micuţul o avea cu bunica sa, cea care a trebuit să aştepte ceva venirea acestuia pe lume, întrucât fiul ei şi al Tudor Gheorghe, Adrian, a decis să se căsătorească după 30 de ani. Iar bunica l-a înconjurat pe micuţul Tudor Gheorghe Constantin cu dragostea unei mame.

Actriţa Georgeta Luchian Tudor a murit la 86 de ani şi există indicii conform cărora plecarea ei din această lume ar fi fost grăbită de virusul ucigaș. Familia nu a dorit să comenteze această informație

Decesul Georgetei Luchian Tudor a survenit după o perioadă de spitalizare a actriţei de 86 de ani şi există indicii conform cărora plecarea ei din această lume ar fi fost grăbită de actualul virus. Tudor Gheorghe şi familia sa nu au dorit să comenteze însă această informaţie. Tudor Gheorghe şi soţia sa au format un cuplu preţ de 55 de ani, mai exact din 1966, anul primei lor întâlniri în colectivul de actori al Naţionalului craiovean.

Căsătoria lor a venit un pic mai târziu. Cei doi au jucat, potrivit vrerei destinului lor profesional, o singură piesă împreună, “Micul Infern”, de Mircea Ştefănescu, în anul 1987. Georgeta Luchian Tudor, care era mai mare cu 11 ani decât soţul ei, s-a retras la pensie la scurtă vreme după cel din urmă rol al său principal, din spectacolul piesei “Alice nu ştie să moară”, după jurnalul lui Alice Voinescu, în 2005. Despre fostul suflet-pereche al lui Tudor Gheorghe se mai spune că şi-a dorit în tinereţe să devină jurnalist, chiar înainte de a deveni actor.

“Le spunea tuturor că e o meserie nobilă, care descoperă omul, care-l pune în valoare. În cele din urmă a ales totuşi actoria. Pe de altă parte, a fost o femeie extraordinară, care punea mereu pe primul plan cinstea. Nu mai sunt mulţi azi prin teatru ca ea, care spunea că pe om îl poţi recunoaşte cu uşurinţă după cinstea sa!”, a mai precizat, pentru playtech.ro, acelaşi Nicolae Boangiu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro