EXCLUSIV Ce s-a ales de fostul soț al lui Teo Trandafir. Alexandru încasează o pensie specială uriașă

EXCLUSIV Ce s-a ales de fostul soț al lui Teo Trandafir. Alexandru încasează o pensie specială uriașă

După confuzia creată din cauza numelui aproape identic a unui pilot care a murit recent, Alexandru Trandafir a ajuns în prim-plan. Ce s-a ales cu acesta după ani de zile în care nu a fost în vizorul presei? Cu ce se ocupă și cât câștigă?

Cu ce se ocupă Alexandru Trandafir, fostul soț al lui Teo Trandafir?

Confuzia creată din pricina numelui aproape identic a doi piloți a făcut zarvă în țară în urmă cu câteva zile. Știrea inițială susținea că Alexandru Trandafir a murit. Ulterior, toate publicațiile care au furnizat informația greșită au explicat care a fost eroarea. Mesajul care a creat vâlvă a fost acesta: Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm pe această cale că a plecat dintre noi colegul nostru, Alexandru Trandafir, fost pilot Tarom. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, ora 10. în București la Cimitirul Giulești Sărbi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Din fericire pentru apropiații bărbatului, totul a fost doar o sperietură. Majoritatea fanilor cunoscutei prezentatoare de televiziune s-au întrebat cum arată viața lui Alexandru Trandafir acum. Conform surselor impact.ro, acesta este comandor în rezervă și predă la Școala Superioară de Aviație și are o pensie specială care însumează peste 12.000 de lei.

Detalii din viața lui Alexandru Trandafir, fostul soț al lui Teo Trandafir
Detalii din viața lui Alexandru Trandafir, fostul soț al lui Teo Trandafir

„Este excepțional”

”Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”
Teo Trandafir

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI