Ioana Ginghină, pusă la zid: „Cum naiba divorțați și apoi sunteți brusc îndrăgostite?”

Ioana Ginghină, pusă la zid: „Cum naiba divorțați și apoi sunteți brusc îndrăgostite?”
Ioana Ginghină are o nouă relaţie

La doar șase luni de la divorțul de soțul său, Ioana Ginghină are un nou iubit. Actrița și-a revenit după despărțire și acum iubește din nou. A plâns dar a lăsat trecutul în urmă. După ce căsnicia sa a luat sfârșit, actrița și-a făcut o schimbare radicală de look, a slăbit considerabil, iar acum este gata să o ia de la capăt și pe plan sentimental.

Cine e noul iubit

În momentele grele, alături de ea a fost nimeni altul decât actualul partener, mărturisește Ioana Ginghină.

„Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori şi cu atenţie un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să ştii că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie. O să vedem ce va fi”, a povestit actrița la o emisiune televizată.

Bruneta este reținută însă în apariții deoarece nu își dorește ca informațiile ce pot apărea oricând pe internet să îi afecteze fetița, despre care spune că a suferit destul din pricina divorțului. „Divorțul mi-a schimbat copilul. Am încercat însă să țin lucrurile sub control, să-mi ascund emoțiile de Ruxandra, să nu vorbesc cu ea despre temerile mele, să mă lupt atunci când îmi vine să plâng”.

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă”, a povestit Ioana.

Bruneta, certată de internauți

În rândul fanilor, părerile sunt împărțite. Pe paginile de social-media ale artistei se găsesc mesaje de încurajare, dar și gânduri ironice și mustrătoare. Redăm o mică parte din ele.

Ioana și micuța Ruxandra
Ioana și micuța Ruxandra

„Cum naiba divorțați și apoi sunteți brusc îndrăgostite?”; „Mi se pare absolut normal ceea ce faci! Doar nu o să stai să îți plângi de milă!”; „Nu te lua după gura lumii”.

În replică la mesajele negative, bruneta a răspuns: „Eu am ales să merg mai departe, să-mi trăiesc viața, nu să plâng după fostul”.