EXCLUSIV Ce a spus Raluca Patramă despre o relație amoroasă după divorțul de Pepe. Bruneta a explicat tot

de: Alexandru Catalan
02 03. 2021

Raluca Pastramă, fosta soţie a latin-lover-ului Pepe, spune că a acceptat deja ideea separării definitive de cel care i-a fost soţ cu acte în regulă, preţ de aproape un deceniu. Raluca şi Pepe au împreună două fiice superbe, Rosa, de 8 ani şi şapte luni, și Maria, de cinci ani şi opt luni, de care Raluca este foarte preocupată. Întrebată de reporterii playtech.ro despre posibilitatea ivirii unei noi iubiri, Raluca ne-a declarat, cu fermitate: “Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”.

”Micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi”

Raluca Pastramă a vrut să dezmintă zvonurile care au tot circulat pe seama infidelității ei față de Pepe: ”Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult.

Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe o familie, dar acum micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi”, a declarat, pentru playtech.ro, Raluca Pastramă.

Ea a adăugat că nu “are nimic de reproşat nimănui şi cu atât mai puţin lui Pepe”. “O voi repeta de mai multe ori ori probabil în lunile ce vor veni, dar nu am nimic a le reproşa celor din jurul meu. Nici lui Pepe, nici mie. Iau situaţia ca atare şi voi încerca să-i fac faţă aşa cum mă pricep mai bine!”.

Raluca, despre o altă iubire: ” Chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”.

Fosta soţie a lui Pepe nu pare dispusă a mai crede într-o viitoare poveste de iubire: “Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”.

”Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor”

Raluca spune că în baza înţelegerii cu Pepe va fi mereu aproape de copilele sale şi la şcoală, şi în afara ei. “Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!”, a sunat promisiunea Ralucăi făcută prin intermediul playtech.ro. Maria şi Rosa Alexandra au depăşit momentul greu din noiembrie, când celebrii lor părinți s-au separat.