EXCLUSIV Când va ieși Alex Bodi din arest. Cum încearcă în disperare să înduplece judecătorii înainte de Crăciun

Când urmează să iasă Alex Bodi din închisoare

Alex Bodi, eliberat de Crăciun. Avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu spune adevărul. Cătălin Dancu: „E fustrat și îngrijorat!” Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, se află de o lună în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Pe data de 11 noiembrie, el a fost săltat într-o amplă acţiune iniţată de procurorii DIICOT Craiova, care a inclus opt judeţe, Bodi fiind acuzat de trafic de persoane, proxenetism, şantaj şi aderare la grup infracţional. Alex Bodi îşi pregăteşte cu atenţie apărarea. Avocatul lui, Cătălin Dancu, a declarat, în exclusivitate pentru  playtech.ro că celebrul său client a adus documente, din diverse locuri ale lumii, cu ajutorul cărora vrea să-şi demonstreze nevinovăţia. Cătălin Dancu l-a vizitat de mai multe ori în arestul Poliţiei și spune că Alex Bodi are un moral bun și că e încrezător în decizia Justiţiei.Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, se află de o lună în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Pe data de 11 noiembrie, el a fost săltat într-o amplă acţiune iniţată de procurorii DIICOT Craiova, care a inclus opt judeţe, Bodi fiind acuzat de trafic de persoane, proxenetism, şantaj şi aderare la grup infracţional. Alex Bodi îşi pregăteşte cu atenţie apărarea. Avocatul lui, Cătălin Dancu, a declarat, în exclusivitate pentru  playtech.ro că celebrul său client a adus documente, din diverse locuri ale lumii, cu ajutorul cărora vrea să-şi demonstreze nevinovăţia. Cătălin Dancu l-a vizitat de mai multe ori în arestul Poliţiei și spune că Alex Bodi are un moral bun și că e încrezător în decizia Justiţiei.

Când urmează să iasă Alex Bodi din închisoare? Detalii din cazul controversatului afacerist

Alex Bodi, eliberat de Crăciun. Avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu spune adevărul. Cătălin Dancu: „E fustrat și îngrijorat!” Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, se află de o lună în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Pe data de 11 noiembrie, el a fost săltat într-o amplă acţiune iniţată de procurorii DIICOT Craiova, care a inclus opt judeţe, Bodi fiind acuzat de trafic de persoane, proxenetism, şantaj şi aderare la grup infracţional. Alex Bodi îşi pregăteşte cu atenţie apărarea. Avocatul lui, Cătălin Dancu, a declarat, în exclusivitate pentru  playtech.ro că celebrul său client a adus documente, din diverse locuri ale lumii, cu ajutorul cărora vrea să-şi demonstreze nevinovăţia. Cătălin Dancu l-a vizitat de mai multe ori în arestul Poliţiei și spune că Alex Bodi are un moral bun și că e încrezător în decizia Justiţiei.

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a spus, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Există o uşoară frustrare doar pentru că Justiţia nu se grăbeşte să-i analizeze documentele pe care el le aduce în favoarea sa din Germania, Spania sau Emiratele Arabe Unite, din Dubai. E decis însă să lupte până la capăt, ferm convins că va ieși învingător. Sper şi cred că va fi acasă de sărbători”. Avocatul ne-a mai spus că Alex Bodi, clientul său, a putut primi anumite pachete cu diverse lucruri de trebuinţă. ”Mie nu mi-a cerut nimic special în această perioadă, dar ştiu că dacă are nevoie de ceva anume, ce i se poate aduce, atunci ia legătura cu cei de la hotelul său din Mediaş‘‘. Alex Bodi deţine, printre altele, cel mai mare hotel din municipiul Mediaş, oraşul său natal, pe care l-ar fi cumpărat cu suma de trei milioane de euro. El a oferit deja Procuraturii acte bancare din Germania care certifică provenienţa banilor.

 Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit înainte de arestarea omului de afaceri. Alex Bodi e acuzat de trafic de persoane, proxenetism, şantaj şi aderare la grup infracţional

Pe de altă parte, acelaşi Bodi, un controversat om de afaceri, ar mai deţine, în co-proprietate, o firmă, în Spania, ce se ocupă cu „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare‘‘. De asemenea, el ar avea câteva conturi bancare consistente, dar şi o vilă în Pipera, pe care cândva a vrut să o vândă cu 875.000 de euro. Alex Bodi se deplasează cu un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Nu în ultimul rând, Bodi este atras şi de maşinile de lux, fapt care face ca în garajul său să-şi fi găsit deja locul mai mulți bolizi, printre care se numără un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63, un Ferrari Pista 488, un Lamborghini Aventador SV, precum și un SUV Lamborghini Urus. Pe de altă parte, presa a scris că Alex Bodi s-ar fi apropiat de Bianca Drăguşanu la începutul anului trecut, după ce ar fi făcut, iniţial, afaceri cu aur împreună. La începutul acestei toamne cei doi s-au despărţit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI