EXCLUSIV Andreea Antonescu, probleme grave cu poliția după scandalul cu 112. Altercația ar putea să o coste scump

de: Andrei Alexandra
22 02. 2020

La numai câteva zile după ce a primit o amendă de 4000 lei pentru că a sunat la serviciul de urgență 112, spunând că este sechestrată de iubitul ei, apoi a negat cu vehemență incidentul, Andreea Antonescu a intrat, din nou, în atenția poliției.

Andreea Antonescu, probleme grave cu poliția după scandalul cu 112

La numai câteva zile după ce a primit o amendă de 4000 lei pentru că a sunat la serviciul de urgență 112, spunând că este sechestrată de iubitul ei, apoi a negat cu vehemență incidentul, Andreea Antonescu a intrat, din nou, în atenția poliției. De data aceasta, ea este cercetată că ar fi circulat fără permis chiar în noaptea aceea:

EXCLUSIV Andreea Antonescu, probleme grave cu poliția după scandalul cu 112. Altercația ar putea să o coste scump

„Andreea a spus polițiștilor că a ajuns în noaptea aceea la Iași cu propria mașină. Apoi a revenit asupra declarației, atunci când a realizat că și-ar putea crea probleme imense, pentru că are permisul suspendat de la sfârșitul lunii ianuarie, pentru viteză excesivă. I-a sărit în apărare iubitul, care a declarat că el ar fi adus-o cu mașina. Se fac cercetări și există posibilitatea să se aleagă cu un dosar penal pentru conducere fără permis“, a declarat un apropiat al artistei, pentru Impact.ro.

Altercația ar putea să o coste scump

Se pare că, după aventura cu actualul ei iubit, Ștefan, acum Andreea are parte de un scandal uriaș cu soțul ei. Omul de afaceri Traian Spak, cel care este încă, soțul Andreei Antonescu, a aflat de isprava artistei, care ar fi fost sub influența alcoolului atunci când a sunat poliția pentru a spune că este sechestrată. Aflat în America, afaceristul a tunat și a fulgerat, amenințând-o pe Andreea că va lua măsuri drastice dacă nu se potolește:

”Traian i-a spus că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru Impact.ro.