Ce probleme grave are Alin Oprea. Soția l-a dus de multe ori la spital. Este terifiant ce se întâmplă

Ce probleme grave are Alin Oprea. Soția l-a dus de multe ori la spital. Este terifiant ce se întâmplă
Ce probleme grave are Alin Oprea. Soția l-a dus de multe ori la spital. Este terifiant ce se întâmplă

Alin Oprea are probleme grave cu băutura. Apropiații familiei, după despărțirea care a avut loc între artist și Larisa, s-au hotărât să vorbească despre cum aceasta, de foarte multe ori, l-a cărat în spate până la spital, la dezacoolizare.

Alin Oprea are probleme grave. Soția sa l-a dus de multe ori la spital. Este cutremurător ce se întâmplă

După divorțul care a șocat o lumea întreagă, din familia lui Alin Oprea și Larisa ies chestii urâte la suprafață, scrie click.ro. Alin Oprea are probleme grave cu alcoolul, astfel că soția sa l-a dus de multe ori, în spinare, la propriu, la spital.

Chiar și așa, cântărețul a dat cu piciorul unei căsnicii de 22 de ani și și-a făcut amantă. Amanta este chiar o apropiată a cuplului. Apropiații cuplului, care sunt de partea Larisei, au povestit despre viciul cântărețului.

Alin Oprea și amanta
Alin Oprea și amanta

Larisa îl căra în spate pe Alin Oprea

Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură.

După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte.

În 2010 a mai avut loc o tentativă de divorț

Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin”, au povestit prietenii lor de familie.

Problemele lui Alin Oprea cu aloolul au fost dezvăluite și de Tavi Colen, fostul coleg al lui Alin Oprea de la Talisman. Acesta a spus că alin Oprea bea, dar nu a spus atunci și cât suferă Larisa de pe urma viciului cântărețului. „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, spunea în urmă cu câțiva ani Tavi Colen.

Larisa s-a ferit să vorbească despre problemele soțului cu alcoolul

Până acum Larisa Oprea s-a ferit să vorbească despre problemele soțului său cu alcoolul, de ruşinea copiilor, dar mai ales pentru faptul că s-ar fi pus într-o lumină proastă cu toţii. A vrut să îşi protejeze soţul, a luptat cu patima lui şi de fiecare dată când acesta bea până ajungea în comă.

Ea suna disperată la spital şi-l însoţea. De asemenea, când era plecată în Anglia cu copiii, Alin Oprea a mai avut un episod urât din cauza băuturii. Și atunci a fost salvat tot de soția sa. Larisa a sunat la prieteni și la medici pentru a-l salva pe Alin Oprea, care era în comă alcoolică.

Alin Oprea nu vrea să-i lase numele său soției

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa, soția sa, s-a mutat de la notar la tribunal, întrucât cântărețul nu vrea să-i lase numele lui acesteia. Alin Oprea nu a vrut să-i lase Larisei numele de familie, iar aceasta nu a cedat. Larisa își dorește să poarte în continuare același nume ca al copiilor ei.

Alin Oprea și Larisa s-au despărțit după ce femeia a aflat că artistul o înșeală cu o prietenă de familie, cu care are o relație de doi ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI