EXCLUSIV Adevărul care adâncește drama din clanul Duduienilor. În loc să joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi înmormântat cu doar o zi înainte

Fiica lui Emi Pian urma să se mărite în weekend

Dramă imensă în clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma să facă nunta în acest weekend. Maneliștii care urmau să îi cânte la fastuoasa petrecere, vor cânta acum la înmormântarea tatălui ei. Detalii în exclusivitate.

Fiica lui Emi Pian urma să se mărite în weekend

Detalii cutremurătoare ies la iveală, după moartea fulgerătoare a liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, pe numele său real, Florin Mototolea. În acest weekend, bărbatul de 39 de ani urma să fie socru mic, după ce fiica sa, Izabela, ar fi urmat să se căsătorească. Femeia are o relație de câțiva ani cu un tânăr pe nume Constantin, însă de abia acum urmau să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Așa cum se obișnuiește la evenimentele țigănești, nunta fiicei lui Emi Pian urma să fie una fastuoasă, pentru care Emi Pian ar fi scos din buzunar peste 200.000 de euro. La nuntă ar fi trebuit să cânte întreaga floare cea vestită a maneliștilor. Acum, însă, în loc să cânte la nuntă, aceeași cântăreți vor cânta sâmbătă, dar la înmormântare. Conform informațiilor obținute de impact.ro, fiica lui Emi Pian a leșinat atunci când a aflat tatăl ei a murit. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată, iar interlopul i-a oferit fiicei absolut tot ceea ce și-a dorit aceasta.

Fiica lui Emi Pian urma să se mărite în weekend
Fiica lui Emi Pian urma să se mărite în weekend

Clanul Duduianu a jurat că se va răzbuna

Reamintim faptul că Emi Pian s-a stins din viață marți dimineața, în jurul orei 5:20, după ce un membru al unui clan rival l-a înjunghiat în gât, apoi i-a tăiat artera femurală. Totul ar fi pornit de la faptul că Emi i-ar fi împrumutat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut. Supărat, Ciprian Napy i-ar fi reproșat lui Emy Pian faptul că încalcă regulile nescrise, iar de acolo până la un masacru sângeros a mai fost numai un pas. Napy a sărit la liderul clanului Duduianu și l-a înjunghiat în gât, apoi i-a tăiat artera femurală. Bărbatul a ajuns la la spital în stare gravă și a murit în mai puțin de oră.

Ciprian Napy se află și el la spital, în stare gravă, după ce fratele lui Emi Pian l-ar fi tăiat pe spate cu o sabie. Clanul Duduianu a jurat răzbunare, motiv pentru care poliția a scos pe stradă polițiști, jandarmi, ba chiar și mascați. Toți membrii celor două clanuri sunt monitorizați în permanență. Totul în încercarea de a evita o altă răfuială sângeroasă. Conform informațiilor obținute de Playtech.ro, Emi Pian ar urma să fie înmormântat vineri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI