Exatlon România 2019: Când are loc marea finală și cine sunt finaliștii

de: Ana Chivu
05 06. 2019

Emoții mari pentru concurenții Ecatlon! Marea finală se apropie cu pași repezi, iar ultimele probe aduc provocări extrem de mari pentru cei care au rămas în cursa râvnită pentru premiul cel mare și pentru titulatura de cel mai bun sportiv.

Finala Exatlon România 2019

Ediția de duminica trecută, 26 mai, a numit cei șase finaliști care vor participa la ultima cursă către câștig. Aceștia vor lupta pentru premiile puse în joc, urmând ca fiecare să plece acasă cu 50.000 de euro. Sezonul trei al show-ului sportiv are două finale: cea în care se vor duela fetele rămase în concurs și cea dedicată băieților.

Finaliștii Exatlon România 2019 sunt: Nicoleta Luncă, Andreea Arsine şi Cătălina Seicaru, iar băieții sunt Gabriel Nedelcu, Andrei Botoacă şi Ion Surdu. Ultimul care a părăsit emisiunea a fost Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, care a pierdut în detrimentul lui Andrei Botoacă. Fanii Exatlon vor putea urmări deznodământul experienței cu numărul trei pe data de 9 iunie, pe Kanal D.

Finala Exatlon România 2019 va avea loc pe 9 iunie

Costin Gheorghe, la un pas de finală

Fratele Elenei Gheorghe a fost, din păcate, la doar un pas spre marea finală. Duelul cu Andrei Botoacă i-a adus eșecul, așa că acum privește de pe margine derularea celui mai așteptat episod.

„Regretul a dispărut după acest meci. I-am spus şi lui Giubi că dacă eram foarte aproape să câştig, cu siguranţă aveam un regret enorm. M-a bătut, a fost mai bun decât mine şi fiind mai bun, liniştea mea sufletească este alta. O să încep şi eu cu o poveste. Încep cu oamenii din spatele camerelor, lumea nu ştie câţi oameni muncesc pentru noi. Am văzut oameni care muncesc 20 de ore pe zi, pe care lumea de acasă nu îi vede. Rog frumos copiii de acasă să îşi aprecieze părinţii“
Costin Gheorghe