Eveniment major pe 4 aprilie! Mișcarea lui Mercur anunță probleme majore pentru câteva zodii

Eveniment major pe 4 aprilie! Mișcarea lui Mercur anunță probleme majore pentru câteva zodii
Mercur in Berbec

Pe data de 4 aprilie 2020, Planeta Mercur va intra în zodia Berbec, eveniment astrologic care anunță probleme pentru unele dintre zodii. Această trecere cheamă la responsabilitate, la luptă, la asumare, la impunere sau la prudență. În toată această perioadă răbdarea nu va mai fi o virtute.

Eveniment major pe 4 aprilie

Berbec

Nativii redescoperă lumea și vor impunere. Unii nu și-au ținut promisiunile față de ei, motiv pentru care sunt deciși să lupte cu toate armele.

 Taur

Nativii își dau seama că au trăit în minciună prea mult timp și își cer drepturile. Ei se vor revolta mult în această perioadă.

Gemeni

Nativii pot să aibă probleme din cauza modului în care comunică. Se confruntă cu tot soiul de situații neprevăzute în care trebuie să arate că pot improviza mult.

Rac

Nativii pun cap la cap evenimente care li s-au întâmplat în viață și ajung la anumite concluzii care le sunt favorabile. O să iasă clar soarele pe strada lor.

Leu

Nativii nu sunt prea echilibrați din punct de vedere emoțional. Se simt ceva mai vulnerabili în fața trecerii lui Mercur în Berbec.

Fecioară

Nativii își pierd răbdarea și își caută dreptate. Fie se adresează unor instituții, fie fac petiții, fie pot apela la anumite persoane care ar putea să le rezolve problemele.

Balanță

Nativii duc adevărate bătălii înăuntrul lor, dorind să se convingă că o să reușească să treacă peste mici obstacole din aceste vremuri.

Scorpion

Nativii spun una și fac alta. Dar dubla lor măsură este descoperită la timp ce prieteni buni, fiind aspru taxați apoi. Își vor reveni în cele din urmă.

Săgetător

Nativii culeg laurii după ce realizează că munca lor a dat rezultate extraordinare. Au numai de câștigat dacă merg așa în continuare, iar rezultatele vor fi cu adevărat vizibile.

Capricorn

Nativii nu sunt pregătiți ca să poarte discuții în contradictoriu cu nimeni, așadar în perioada următoare o să fie ceva mai rezervați și mai retrași. Se închid în ei înșiși de parca ar intra într-o bulă.

Vărsător

Nativii sunt foarte încrezători în propriile forțe și chiar reușesc să își îndeplinească vise. Au luptat mult pentru asta, iar acum culeg laurii victoriei. Vor comunica mai bine cu cei din jur și vor fi mult mai deschiși datorită succesului lor.

Pești

Nativii nu au deloc o perioadă grozavă, iar atitudinea lor negativistă poate atrage cu ușurință conflictele. Să aibă grijă și să se mai tempereze, să încerce să vadă și partea plină a paharului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI