Eva Măruță, video viral pe TikTok. Ce a putut să spună chiar de față cu părinții săi. Replica spumoasă

Eva Măruță, video viral pe TikTok. Ce a putut să spună chiar de față cu părinții săi. Replica spumoasă
Eva Maruta, video viral pe TikTok. Ce a putut sa spuna chiar de fata cu parintii sai. Replica spumoasa

Eva Măruță este, cu siguranță, unul dintre cei mai cunoscuți copii de vedetă din România. Dezinvoltura, carisma și simțul ei dezvoltat al umorului au câștigat simpatia a milioane de români. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță are toate atuurile necesare pentru a deveni o vloggeriță de succes. Ce videoclip cu ea a devenit viral pe TikTok.

Ce videoclip cu Eva Măruță a devenit viral pe TikTok

Nu este prima dată când Eva Măruță reușește să fie în centrul atenției mass-media. Micul star al internetului face deliciul publicului, de fiecare dată când postează videoclipuri în care se ceartă cu David, fratele ei, sau chiar și cu ai ei părinți.

Fiica artistei Andra a distribuit un videoclip care e devenit, recent, viral pe TikTok. Sute de mii de oameni au urmărit materialul spumos, în care Eva îl pune la punct pe fratele ei, David, care o tot întrerupe atunci când fetița de 6 ani încearcă să povestească o anumită întâmplare.

Replicile Evei Măruță i-au surprins pe părinții ei, Cătălin și Andra, precum și pe Ines, o prietenă de-a familiei, care se afla cu ei în mașină, în momentul în care micuța Eva a răbufnit.

„Eva: Tati, dă-l afară din mașină

Cătălin Măruță: Să trag aici, pe dreapta?

Eva: Da!

Andra: Eva, tu l-ai da afară pe fratele tău din mașină?

Eva: Deschide și du-te afară!

Cătălin Măruță: Să îl dau afară pe geam sau să și opresc?”

Eva: Să oprești. Oprește și du-te afară!”, a fost dialogul dintre Eva și părinții ei, rugându-și tatăl să oprească mașina, pentru ca fratele ei să coboare din autoturism.

@evamaruta 🤣🤣🤣 Puteți vedea toată povestea pe YouTube: Eva Show 💜 #evashow @andra @catalinmaruta @davidmaruta @Scrob Florin @ines ♬ original sound – Eva Maruta

Eva Măruță, criticată pentru comportamentul ei

Reacțiile internauților au fost împărțite, la vizionarea videoclipului. În timp ce unii s-au amuzat copios pe seama materialului, rezonând cu micuța Eva, alții nu au fost de acord cu ea, blamându-i comportamentul.

„Asta as face și eu cu fratele meu!

Eu cu fratemiu mereu când mergem cu mașina undeva (mereu)!

Este o scumpică Eva!

Dna Andra râde pe înfundate altfel, data viitoare îl dădea pe Cătălin afară din masină!

Este cam obraznică!

Săraca Ines!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au postat în dreptul clipului.

Urmăriți Playtech.ro și pe