Eva Măruță, tratată ca o prințesă de ziua ei. Andra și Cătălin au organizat o petrecere de pomină, un adevărat festin

Eva Măruță, tratată ca o prințesă de ziua ei. Andra și Cătălin au organizat o petrecere de pomină, un adevărat festin
Eva Maruta implineste 7 ani

Este zi mare în familia Cătălin și Andra Măruța. Simpatica lor fetiță, Eva Maria Ioana, face șapte anișori, așa că părinții săi i-au organizat o petrecere pe cinste, cu mulți invitați, baloane, distracție și voie bună. Alături de micuța vedetă au fost și nume celebre din showbiz, cum ar fi Dorian Popa sau Jorge. Imaginile de la aniversare au apărut pe rețelele sociale, iar fanii au sărit cu like-uri și urări de „La mulți ani”.

Petrecere grandioasă de ziua Evei Măruță

Eva Măruță împlinește, sâmbătă, șapte ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, părinții Andra și Cătălin au dat o mare petrecere la care cei mici, dar și cei mari s-au distrat pe cinste. Copila este deja cunoscută de foarte multă lume în mediul online, unde are propria ei comunitate de fani. Ce mesaje emoționante a primit fetița de la mama și tatăl ei.

Andra și Cătălin Măruță au avut grijă ca ziua de naștere a fetiței lor, Eva, să nu treacă neobservată. Înconjurată de cei dragi și de prieteni, micuța vedetă a fost răsfățată ca o adevărată prințesă. A primit tort cu unicorni, s-a pozat și distrat printre zeci de baloane colorate. Ambii părinți au postat imaginile de la petrecere pe internet, unde au primit foarte multe comentarii și aprecieri.

Mezina familiei s-a distrat pe cinste

Deși are doar 7 ani, Eva Măruță are o personalitate puternică și lipici la public. Aceste două calități au ajuta-o pe mezina familiei Măruță să strângă mulți fani pe rețelele sociale. Mai mult, în jocul ei au intrat și părinții săi, care nu ezită să apară în videoclipuri cu micuța influenceriță.

Ce urări a primit din partea Andrei și a lui Cătălin

Andra și Cătălin Măruță sunt doi părinți fericiți. Au doi copii minunați și talentați, deja cunoscuți în mediul online. Sâmbătă este ziua de naștere a Evei, dar petrecerea a avut loc ieri. Vedetele PRO TV s-au ocupat de cele mai mici detalii, pentru ca aniversarea să fie pe placul fiicei lor. În această zi specială l-a avut alături și pe Dorian Popa (vezi FOTO în GALERIE).

„7 ani ce când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!”, a scris Andra pe Facebook, în dreptul pozelor postate.

Nici tatăl ei nu s-a lăsat mai prejos. Cătălin Măruță i-a urat cuvinte frumoase micuței Eva: „La mulți ani, fetița mea cu suflet mare! Să fii mereu sănătoasă, cu inima plină de curaj, să te lupți pentru visurile tale! Te iubesc”.