Eva Măruță, replică de milioane despre Dorian Popa! Andra și Cătălin au rămas cu gura căscată când au auzit

de: Năstase Mirabela
18 03. 2020

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu, cu adevărat fericit, dar și niște părinți fericiți, bucurându-se și de succes la nivel mediactic. Fiica lor, în vârstă de patru ani, este o prezență constantă în mediul online, mai ales că tot ceea ce spune devine, automat, memorabil.

Eva Măruță, replică de milioane despre Dorian Popa!

Se face că, de data aceasta, familia Măruță se află în mașină, alături de cei doi copii, Eva și David, în vârstă de nouă ani, iar discuția se poartă în jurul unui apel telefonic. Este propus, de la bun început, numele lui Dorian Popa, un ”super-băiat”, așa cum îl descrie Andra. Discuția din sânul familiei este însă una… savuroasă, iar reacțiile Evei stârnesc imediat râsul.

”Deci, mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa”, a spus Eva Măruță, la un moment dat, amuzându-și părinții.

Invitat într-o emisiune de radio, Cătălin Măruță a vorbit despre Andra și despre momentele în care aceasta țipă prin casă. Ei bine, nu o supără soțul ei, ci fiul ei, deoarece, de regulă, DAvid nu îi răspunde acesteia atunci când îl strigă.

“Când se enervează pe tine prin casă, soția ta, Andra, țipă mai melodic decât alte soții?”, l-a întrebat unul dintre moderatorii emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”.

“Bă, nu știu cum țipă alte soții… (n.red. – râde), nu știu cum țipă alte soții, dar… Andra, dacă țipă melodic?!…”, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță în timpul emisiunii “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea”, de la Radio Europa FM.

A fost ziua lui David

Recent, a fost ziua lui David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, care a împlinit nouă ani. Aceștia au sărbătorit-o acasă, iar Andra a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook.

”E băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși! ?”, a scris Andra pe Facebook.