11 mai 2023 | 13:17

Eurovision 2023. Cine este dansatoarea care va apărea pe scenă alături de Theodor Andrei, de fapt. Fanii sunt indignaţi

Emisiuni TV
Eurovision 2023. Cine este dansatoarea care va apărea pe scenă alături de Theodor Andrei, de fapt. Fanii sunt indignaţi
România speră la un loc în marea finală

În această seară va avea loc a doua semifinală Eurovision 2023, moment în care România se va lupta pentru un loc în marea finală de sâmbătă, 13 mai. În acest an suntem reprezentați de tânărul de 19 ani, Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T. (Off and On)“. Din păcate, prezența sa la Liverpool, precum și prestația sa din preselecțiile naționale nu au fost ferite de contestații și reacții.

În seara asta, a doua semifinală Eurovision 2023

În această seară, în cea de-a doua semifinală se vor afla ultimele 10 calificate pentru marea finală de sâmbătă. Sunt 16 cântece care vor concura în spectacolul din această seară, transmis în direct de la Liverpool Arena din Marea Britanie. Știm deja că primele 16 melodii s-au calificat pentru Marea Finală de sâmbătă. În această seară, cea de-a doua semifinală va decide ultimele 10 calificate.

Vezi și: Cea mai bună clasare a României la Eurovision din istorie. Cine a reuşit să ajungă pe locul al treilea

Cei 16 participanți vor concura, dar doar 10 dintre ei se vor califica pentru Marea Finală de sâmbătă. Spectacolul începe la ora 21:00 (ora locală), este transmis în direct de la Liverpool Arena din Marea Britanie și poate fi urmărit și pe YouTube. Gazdele sunt Julia Sanina, Hannah Waddingham și Alesha Dixon. Ordinea de desfășurare a fost decisă de radiodifuzorul și producătorul britanic BBC pe baza unei trageri la sorți de alocare, după cum urmează:

România speră la un loc în marea finală

După cum se poate observa în tragerea la sorți, România va urca în această seară a treia în semifinală, iar reprezentatul nosstru, Theodor Andrei speră să reușească să atingă această performanță. Mai trebuie reamintit că, EBU a luat decizia de a schimba procedura de vot față de anii precedenți.

În semifinale, nu vor exista jurii. Telespectatorii din unele dintre țările neparticipante vor putea acum să voteze online. Aceste voturi online vor avea aceeași pondere ca o țară participantă în ambele semifinale, precum și în marea finală. Fiecare țară și „restul lumii” va avea un set de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 și 12 puncte de acordat.

Vezi și: Cine câștigă Eurovision 2023, profeția unei inteligențe artificiale: ce spune ChatGPT

Cine este dansatoarea care va apărea pe scenă alături de Theodor Andrei

La preselecțiile naționale, pe scena TVR, Theodor Andrei avea să câștige locul care l-a trimis în semifinala din această seară, cu piesa „D.G.T. (Off and On)“. La momentul show-lui LIVE transmis de TVR, tânărul de 19 ani era acompaniat pe scenă de două dansatoare, precum și de o trupă care a cântat LIVE.

Numai că, o nouă controversă a apărut, ca urmare a deciziei TVR de a păstra cuplul de dansatoare, printre acestea numărându-se și actuala iubită a câștigătorului, Diana Colea, care de altfel a semnat și partea de coregrafie a prestației din preselecții. Tânăra Diana Colea este studentă la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București, și protagonista clipului muzical al piesei semnate de Theodor Andrei. Dar, deși aceasta semna coregrafia pentru preselețcții, se pare că TVR nu a mers pe mâna ei, schimbând total show-ul pe care artistul român îl va face pe scena din Liverpool. De altfel, Theodor Andrei explica care este noul concept artistic:

„Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de Rock’N’Roll.

Ca orice iubire de genul acesta – începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war“, declara artistul despre show-ul de la Liverpool.

Rămâne să așteptăm ora de începere a semifinalei și să vedem care va fi, într-un final, prestația românului și, implicit, care vor fi voturile date de telespectatori.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Pâinea care poate face ravagii în organism. Teoretic, e foarte sănătoasă
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România, o mare forță în UE. Alianța ISTORICĂ ce schimbă viitorul din temelii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro