„Ești beată mangă”. Ce a postat Oana Lis în urmă cu puțin timp

Oana Lis a început să facă bani online. Pentru ce o plătesc clienții ei

Oana Lis și-a făcut un obicei să surprindă pe toată lumea. Recent, soția fostului primar Viorel Lis a postat o fotografie destul de ciudățică pe rețelele de socializare și le-a mai și ridicat mingea la fileu celor care o contestă mai mereu, organizând un fel de concurs.

Oana Lis, făcută ”beată mangă”

Oana Lis este foarte activă pe rețelele de socializare, iar cum subiecte nu prea au mai fost zilele-acestea s-a gândit să facă un fel de concurs. Inițiativa blondinei s-a demonstrat a fi una destul de păguboasă, privind la reacțiile așa-zișilor săi prieteni virtuali.

Blondina s-a fotografiat de aproape, dar a surprins o privire care nu prea o caracterizează. Soția lui Viorel Lis i-a provocat pe internauți să-i transmită ce anume le spune privirea ei. Atât le-a trebuit fanilor săi, că au și sărit cu comentarii care nici nu pot fi reproduse aici.

Oana Lis, făcută ”beată mangă”
Oana Lis, făcută ”beată mangă”

Oana Lis a lansat un fel de concurs pe o rețea de socializare

Internauții s-au întrecut în răspunsuri care mai de care mai creative. Unul dintre urmăritorii vedetei chiar i-a transmis acesteia că fotografia respectivă îi spune că este…”beată mangă”. Blondina însănu a pus la suflet, mai ales că erau comentarii mult mai răutăcioase, așa că a ales să-i și răspundă tânărului respectiv: ”Aș vrea eu”, i-a spus aceasta. Nu chiar toată lumea a criticat-o pe Oana Lis, ci a avut parte și de comentarii frumoase, care cu siguranță i-au făcut ziua mai frumoasă soției lui Viorel Lis.

Oana Lis a închis cabinetul și a plecat la mare. Oricum era închis din cauza pandemiei de coronavirus, așa că mare pagubă nu s-a întâmplat. Soția lui Viorel Lis postează fotografii de pe plajă, dar ne-a transmis că continuă să muncească. Oana Lis oferă online consultații pacienților săi, deoarece este psiholog cu acte-n regulă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI