13 mai 2019 | 20:10

Cum a apărut Ester Peony, concurenta României, în deschiderea Eurovision 2019 – FOTO

Știri generale
Cum a apărut Ester Peony, concurenta României, în deschiderea Eurovision 2019 - FOTO

A 64-a ediție a Eurovision 2019 a fost deschisă oficial duminică, pe 12 mai. Pe covorul portocaliu, o premieră în istoria concursului, a defilat și delegația României, în frunte cu Ester Peony, concurenta țării noastre.

Eurovision 2019 s-a deschis oficial, duminică, la Tel Aviv, în Israel. Toți concurenții au defilat prin fața presei în ținute elegante, s-au lăsat pozați de fani și au acordat interviuri jurnaliștilor prezenți la eveniment. Recepția a avut loc în Piața Habima.

Sute fani au fost prezenți la ceremonia din Tel Aviv, iar concurenta din partea României, Ester Peony, a stat de vorbă cu aceștia și s-a fotografiat cu ei.

Ester Peony urcă joi pe scena Eurovision

Ester Peony a fost îmbrăcată pe covorul portocaliu într0 rochie albă. Ea a venit însoțită de Alex Șerbu, producătorul muzical „On a Sunday” și de ceilalți artiști care urcă, alături de ei, pe scenă – backing vocals și dansatorii-, delegația României fiind condusă de Smaranda Vornicu-Shalit.

„Drumul spre scena Eurovision trece pe aici, la covorul portocaliu, o defilare pe care nu o voi uita niciodată. Am fost înconjurați de fani, jurnaliști, prieteni ai Eurovision care ne-au îmbrățișat cu simpatie și căldură înainte de emoțiile concursului. Spiritul Eurovision s-a descătușat aici, în Tel Aviv, unde mă simt, deja, ca acasă”.
Ester Peony

Semifinalele Eurosivion au loc pe 14 şi 16 mai,  iar finala este programată sâmbătă, 18 mai. Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest joi, 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, iar România urcă pe scenă cu numărul 6.

Pentru a ajunge în finală, reprezentanta țării noastre trebuie să se claseze în primele zece piese apreciate de juriu și de public în seara de joi, 16 mai.

Ester Peony va concura cu reprezentații următoarelor țări: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Casele de pariuri cred că Ester Peony, concurenta României, are sub 1% șanse să câștige trofeul Eurovision din acest an.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro