Cum este cotată Ester Peony, concurenta României, în topul Eurovision 2019. Ce șanse are să câștige

Autor: Daniel Ștefan - 11:47, 14 mai 2019

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019,  nu este deloc în topul preferințelor publicului, dacă ar fi să ne luăm după pariurile care se fac pe artiștii din statele participante. România este încă de pe-acum la coada clasamentului.

Evident, această poziție nu reflectă, neapărat, calitatea melodiei și nici prestanța artistei Este Peony, care trebuie admirată măcar pentru faptul că are curajul să reprezinte un stat ca România într-o competiție europeană unde nu se ia în considerare doar muzica.

Dacă și se pare că Eurovision a alunecat rău de tot pe o pantă greșită în ultimii zece ani, ai dreptate, intuiești foarte bine. Mai nou, această competiție muzicală europeană este precum un meci de fotbal sau un concurs de mâncat burgeri la un bâlci, unde publicul pariază pe artiști ca pe caii de curse.

Ester Peony va cânta pentru România la Eurovision 2019

ester peony

Ester Peony reprezintă anul acesta România la Eurovision cu piesa On A Sunday. Părerile cu privire la melodie sunt împărțite, inclusiv în țara noastră. Unii o consideră cel mult mediocră, alții cred că va sparge toate topurile. Până acum însă, publicul Eurovision nu pare să fie impresionat de ce aduce România pe „tavă” în concurs, așa că Ester este pe la coada clasamentului.

Conform cotației de pe site-ul oficial al competiției, Este Peony abia dacă are 1% șanse să treacă în etapa finală. De câștig, nici nu se mai pune problema.

Casele mari de pariuri văd aici o mină de aur și oferă fanilor înfocați posibilitate să-și arunce banii pe pariuri pentru concurenții preferați. Deocamdată, favorita pare să fie Olanda, cu reprezentantul său, Duncan Laurence.

Olanda se „bate” în clasamentul șanselor de câștig cu Suedia (John Lundvik) și Franța (Bilal Hassani).

Românca va urca pe scena Eurovision pe 16 mai, în a doua semifinală a competiției, cu numărul 6 de intrare în concurs. Alături de România, vor mai participa în a doua semifinală următoarele state:Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.