Este prima oară când se întâmplă asta. Betty și Florin Salam, anunțul care i-a uimit pe fani

Este prima oară când se întâmplă asta. Betty și Florin Salam, anunțul care i-a uimit pe fani
Este prima oară când se întâmplă asta. Betty și Florin Salam, anunțul care i-a uimit pe fani

Betty și Florin Salam au făcut un anunț care i-a uimit pe fani. Este prima oară când se întâmplă asta. Singurele informații despre colaborarea anului.

Betty și Florin Salam, anunțul care i-a uimit pe fani

Florin Salam și fiica sa, Betty, lansează în premieră o piesă împreună, care, din spusele tinerei cântărețe, ”va rupe topurile”. Așteptarea a luat sfârșit, căci surpriza de proporții pentru fanii lor va apărea în doar câteva ore pe YouTube. Betty a făcut marele anunț chiar pe rețelele de socializare.

Frumoasa cântăreață a postat o fotografie emoționantă cu tatăl său, în timp ce o strângea în brațe, iar cu această ocazie le-a dezvăluit fanilor data lansării melodiei. Piesa, care, conform spuselor artistei, este un vis împlinit și așteptat de multă vreme, va putea fi ascultată joi, la ora 12:00.

„★ Un vis împlinit??Joi la ora 12:00 voi lansa prima piesă cu tatăl meu. Sunt atât de emoționată și abia aștept să împart această fericire cu voi! Mulțumesc, tăticul meu pentru tot ★”, a scris Betty pe conturile de socializare.

„Aveam in gând să lucrăm la acest proiect de când mi-am început cariera”

Într-un interviu pentru Antena Stars, acordat în urmă cu câteva săptămâni, tânăra a declarat că piesa este despre iubirea tată-fiică, care nu se poate diminua odată cu trecerea timpului. De asemenea, artista a mai precizat că refrenul îi va aparține și că melodia este pentru ei precum o baladă.

„Aveam in gând să lucrăm la acest proiect de când mi-am început cariera, iar Costi m-a ajutat să înțeleg că nu este o rușine și nu este deloc o rușine, pentru că tatăl meu este modelul meu în viață și sunt sigură că o să rupă topurile! Este despre iubirea tată-fiică.

Să le arătăm că noi indiferent de probleme, că eu cresc și m-am făcut fată mare, cu familia mea, iubirea noastră de tată-fiică este aceeași, că n-o să se schimbe niciodată, iar eu pe tata îl iubesc foarte mult, enorm și vreau să știe toată lumea lucrul ăsta și să învețe ceva de la noi”, a spus Betty, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI