Emma Răducanu, surpriză uriaşă pentru români. Mesajul transmis la finalul antrenamentului pentru Transylvania Open

Emma Răducanu, surpriză uriaşă pentru români. Mesajul transmis la finalul antrenamentului pentru Transylvania Open
Mesajul transmis de Emma Răducanu pentru fanii Transylvania Open

Sportiva Emma Răducanu este o surpriză plăcută pentru tenisul mondial. Numărul 24 WTA a ajuns de curând în România pentru a participa la Transylvania Open, turneul de categoria WTA 250, care se va desfăşura în perioada 25-31 octombrie la BT Arena din Cluj-Napoca. După antrenamentul pentru competiția Transylvania Open, Emma Răducanu a transmis mesajul său pentru români, aceștia din urmă așteptând cu nerăbdare să se bucure de evoluția jucătoarei de tenis pe terenul din Cluj.

Mesajul transmis de Emma Răducanu după antrenamentul pentru Transylvania Open

Noua regină a tenisului mondial, Emma Răducanu, a ajuns recent la Cluj-Napoca pentru a participa la competiția Transylvania Open. După aterizarea în România, sportiva s-a îndreptat către hotel pentru a se odihni înainte de antrenamentul și partidele pe care urmează să le dispute în fața unor jucătoare importante din lumea tenisului. Pe parcursul antrenamentelor sale, Emma Răducanu a fost așteptată de fanii săi, cărora sportiva le-a transmis mesajul său călduros.

Emma Răducanu, sportiva britanică, cu origini române și chineze, a venit la Cluj cu inima deschisă, fiind surprinsă de ospitalitatea românilor. Aceasta a fost așteptată cu mai multe produse specifice românești, printre care și o ie, potrivit directorului turneului, Patrick Ciorcilă.

Totodată, fanii Emmei s-au bucurat să o cunoască personal, astfel că aceștia au fost prezenți la primul antrenament al sportivei, căreia i-au adresat o serie de întrebări. Jucătoarea de tenis a recunoscut astfel că se simte foarte bine în România.

Î: ”Cum a fost antrenamentul, Emma?”
Emma Răducanu: ”Foarte bun, mi-a plăcut. A fost foarte bun!
Î: ”Cum te simţi în România?”
Emma Răducanu: ”Îmi place foarte mult!”, au fost câteva curiozități ale fanilor sportivei.

Spectacolul sportiv nu va putea fi urmărit din tribune

Un ghinion teribil s-a abătut asupra fanilor tenisului, care au ales să vină la Cluj pentru turneul impresionant care a fost organizat în țara noastră cu ocazia Transylvania Open. Mulți dintre împătimiții acestui sport au ales să cumpere cazare, transport și bilete la competiția de tenis pentru a putea urmări meciurile Simonei Halep sau Emmei Răducanu.

Din păcate, susținătorii celor două revelații ale tenisului nu vor putea fi urmărite din tribune, după ce noile măsuri anunțate de către autorități, în contextul pandemiei, nu mai permit organizarea competițiilor sportive cu prezența publicului.

În ciuda eforturilor organizatorilor, care au redus capacitatea Sălii Polivalente pentru acest turneu, de la 10.000 la 1.500 de locuri, vânzarea biletelor fiind făcută exclusiv persoanelor vaccinate, cu aranjarea spațiului cu un scaun liber între spectatori, fanii tenisului vor urmări meciurile la televizor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI