Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost eliminată de la Transylvania Open

Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost eliminată de la Transylvania Open
Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. Sursa Foto: Inquam Photos/Simion Tataru

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă azi cu scorul de 6-2, 6-1, de către Marta Kostiuk din Ucraina, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, desfășurat Cluj Napoca.

Emma Răducanu, eliminată de la Transylvania Open

Astfel, Kostiuk va evolua în penultimul act cu Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1. De menționat este că cele două jucătoare s-au întâlnit de curând, la Indian Wells, în turul al doilea, atunci când românca s-a impus cu scorul de 7-6 (2), 6-1.

Apoi, ăn cealaltă semifinală se vor întâlni Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2, şi suedeza Rebecca Peterson, locul 99 WTA.

”Sincer, nu știu cum am câștigat primul game al meciului și cred că totul a început acolo. Cumva am câștigat acel game și am avut un surplus de încredere, am simțit că nu voi pierde. Apoi, prin game-ul cu numărul 5 mi-am dat seama cum să o joc astăzi. Tactica aceea m-a ajutat. A fost un meci rapid, nu am putut s-o citesc atât de bine, dar am încercat să întorc cât mai multe mingi.

Sincer, la Indian Wells am luptat un set cu Simona Halep, dar apoi nu am jucat bine câteva game-uri din setul secund. Sper să pot să o împing cât mai mult. Și dacă pierd e o experiență extraordinară. Îmi place să joc împotriva ei, e o persoană foarte simpatică, dar vreau să ajung în prima mea finală”, a spus Marta Kostyuk, după meci.

Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep

Și Emma Răducanu a făcut declarații după acest meci.

„Am fost obosită azi, dar am vrut să merg pe teren şi să dau totul. Trebuie să merg mai departe, o să fiu prezentă la alt turneu. Marta a jucat foarte bine, eu nu am meritat să câştig şi nu am câştigat. Am ştiut asta încă de la antrenamentul de azi. Am fost letargică pe teren şi astăzi toată lumea.

Cred că sunt obosită din cauza ultimelor şase luni, când mi s-au întâmplat multe, tot mai am de învăţat să gestionez situaţia. Săptămâna aici a fost minunată, oamenii au fost atât de primitori. Voi avea mereu amintiri frumoase de aici. Sper să revin anul viitor aici şi sper ca şi fanii să fie primiţi. Regret că nu m-a putut întâlni cu Simona, sper să câştige turneul”, a declarat Emma Răducanu, după eliminarea de la Transylvania Open.

sursa foto: Inquam Photos/Simion Tătaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI