Emma Răducanu, internată în spital pentru trei operații. Imaginea care face cât o mie de lacrimi – FOTO

de: Sorin Barbu
04 05. 2023

Emma Răducanu și-a făcut curaj și a făcut un pas uriaș care speră să o ajute să scape de problemele medicale, care i-au transformat cariera într-un calvar. Jucătoarea britanică a postat o fotografie de pe patul de spital și a dezvăluit că medicii i-au transmis că are nevoie de trei operații. De primele două, de la mâini, a trecut cu bine.

Emma Răducanu, fotografie de pe patul de spital. Medicii au operat-o la ambele mâini

Prestațiile sportivei britanice au ridicat multe semne de întrebare, în ultimele 12 luni. Emma Răducanu a alternat meciurile bune cu abandonuri în lacrimi, iar jurnaliștii au spus mereu că este vorba de probleme medicale cărora nu li s-a găsit leacul. La îndemnul mai multor specialiști, jucătoarea de tenis s-a internat în spital, pentru trei intervenții chirurgicale. Primele două au avut deja loc, iar sportiva a postat pe rețelele sociale o fotografie, în care apare zâmbind, pe patul de spital.

„Am avut o procedură minoră făcută la ambele mâini pentru a rezolva problemele. Sunt dezamăgită să vă spun că nu voi juca în următoarele câteva luni. În timp ce sunt la aici, voi avea o altă procedură minoră la gleznă.

Mă doare. O să-mi fie dor de evenimentele de vară și am încercat să minimizez problemele, așa că le mulțumesc tuturor fanilor mei care au continuat să mă susțină atunci când nu știau faptele”, a transmis Emma Răducanu, pe Instagram, conform The Sun.

Această veste a atras o mulțime de comentarii. Românca Gabriela Ruse, o apropiată a sportivei britanice, i-a transmis „Emma, sunt cu tine”. Unul dintre fani a spus că imaginea de pe patul de spital face o „mie de lacrimi”.

Sportiva cu origini românești va rata turneele de Grand Slam de la Roland Garros (22 mai – 11 iunie) și Wimbledon (3 – 16 iulie). Sportiva a câștigat suprinzător US Open în anul 2021 și a urcat până pe locul 10 WTA, dar acum a ajuns pe 85 și este amenințată să iasă din top 100. La sfârşitul lunii trecute, Răducanu s-a retras din turneul de la Madrid din cauza unei accidentări la mâna dreaptă.