Emma Răducanu, în România după triumful de la US Open?! Ce se poate întâmpla până în noiembrie

Emma Răducanu, în România după triumful de la US Open?! Ce se poate întâmpla până în noiembrie
Emma Răducanu, chemată în România după triumful de la US Open? Anunțul a surprins pe toată lumea

Emma Răducanu ar putea să vină în România? Ce anunț i-a surprins foarte plăcut pe fanii ei din țară? Mulți dintre români își doresc să o vadă și să o felicite pentru reușita incredibilă de la US Open.

Emma Răducanu, chemată în România? Ce anunț i-a surprins pe fanii acesteia?

Emma Răducanu este surpriza anului în tenis. Tânăra se bucură de un succes uriaș după ce a devenit campioană la US Open. Organizatorii turneului Transylvania Open și-au propus ca ea să vină în România și încearcă să o convingă să participe la competiția din luna octombrie din țară. Patrick Ciocirla mizează pe atașamentul pe care românii l-au manifestat din primele clipe față de jucătoare de tenis cu origini românești.

„O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred că România abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude. Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci.

Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a spus Ciocirla, directorul turneului, pentru Gsp.ro.

„M-a bucurat mult să aud asta”

Patrick Ciorcilă dezvăluia în urmă cu câteva săptămâni bune că o așteaptă și pe Simona Halep la turneul de la Cluj. Acesta nu a reușit să vorbească prea mult cu Simona, dar cea din urmă declara după Cincinatti că dacă sănătatea îi va permite vrea să joace și la Cluj.

„M-a bucurat mult să aud asta și o așteptăm cu brațele deschise. Sunt convins că publicul clujean și românesc abia așteaptă să o revadă pe Simona. Este ultimul turneu înainte de Turneul Campioanelor, deci cu siguranță vom avea un tabloul foarte puternic”, a mai declarat directorul turneului.

Sportiva se mândrește cu rădăcinile sale

Emma chiar s-a mândrit cu rădăcinile sale și cu legăturile pe care le are cu țara noastră. Amintim că tatăl său este român. Adolescenta este născută în Toronto, dar locuiește de la vârsta de doi ani în Londra.

Campioana a fost de câteva ori în România și a spus că este foarte atașată de bunica din partea tatălui care locuiește la București. Aceasta chiar are trecut în biografia de pe Instagram fiecare loc ce a făcut-o să se simtă acasă și de care se simte legată: Londra (unde locuiește), Toronto (unde s-a născut), București (de unde provine tatăl) și Shenyang (de unde provine mama).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI