Emma Răducanu a atras privirile la Wimbledon. Accesoriul scump pe care toți l-au observat la ea

Emma Răducanu a atras privirile la Wimbledon. Accesoriul scump pe care toți l-au observat la ea
Emma Răducanu are numeroase contracte de publicitate care i-au permis să strângă deja o avere frumoasă

Emma Răducanu a atras privirile la Wimbledon. Jucătoarea britanică cu origini românești a debutat cu o victorie în actuala ediție a turneului de la All England Club. Ea a învins-o pe belgianca Alison van Uytvanck (28 de ani, locul 46 WTA), scor 6-4, 6-4. Dar dincolo de reușita sportivă, Emma Răducanu s-a remarcat și prin accesoriile fine, dar foarte scumpe pe care le-a purtat în timpul partidei.

Emma Răducanu a atras privirile la Wimbledon

Emma Răducanu a atras privirile la Wimbledon. Favorita 10 a turneului a învins-o în primul tur pe pe belgianca Alison van Uytvanck (28 de ani, locul 46 WTA), scor 6-4, 6-4. A fost o revenire spectaculoasă în competiția de unde a pornit ascensiunea Emmei către topul mondial feminin.

„Este un sentiment incredibil de special să joc aici la Wimbledon. În clipa în care am ieșit pe acele uși, mergând pe teren, mi-am dat seama că a meritat să trec peste toate clipele grele, să joc pe Terenul Central și să câștig.

Alison este o adversară extrem de complicată, a avut rezultate grozave pe iarbă în ultimele săptămâni. Am jucat cu ea și vara trecută, este dificil să neutralizezi loviturile ei. Servește foarte puternic.

Sunt extrem de încântată să câștig și că voi juca aici iar. Am simțit dragostea publicului de când am pășit pe teren, la antrenament, în prima zi. Oamenii îmi spuneau: „Emma, vei reuși!”. Iar eu răspundeam: „Da, pot””, a spus Emma, la finalul partidei.

Accesoriul scump pe care toți l-au observat la ea

Emma Răducanu a impresionat nu doar prin prestația sa sportivă. Câștigătoarea de la US Open 2021 a atras privirile și prin bijuteriile, fine dar de mare valoare, pe care le-a purtat în timpul partidei. Jucătoarea britanică are un contract de sponsorizare cu faimoasa firmă Tiffany, ea făcând reclamă produselor acesteia.

Astfel, Emma Răducanu a purtat o pereche de cercei în formă de perlă, realizați din platină și diamant. Potrivit estimărilor, se pare că această pereche de cercei de la Tiffany Victoria ar valora aproximativ 8787 euro. Sportiva de 19 ani nu s-a rezumat doar la o pereche de cercei, ci a decis să-i asorteze și cu un colier din aceeași colecție, ce a fost estimat la 4.495 euro

La mână, sportiva a purtat piesa de greutate. Ea a ales o brățară din aceeași colecție marca Tiffany, ce avea mai multe elemente realizate din diamante cu o tăietură atent realizată. Astfel, brățara plină de pietre prețioase se pare că este evaluată la aproximativ 21.924 euro. În total, valoroasele bijuterii purtate de Emma Răducanu depășesc suma de 35.000 de euro.

Emma Răducanu o va întâlni în turul 2 pe Caroline Garcia, proaspăta învingătoare de la Bad Homburg. Pentru accederea în manșa secundă, Emma și-a asigurat deja un cec în valoare de 91.116 de euro. Averea tinerei sportive britanice este estimată la 12 milioane de euro, conform The Sun, în urma numeroaselor contracte de publicitate încheiate cu mari branduri precum Dior, Tiffany, Evian, Vodafone, British Airways și Porsche.