Emisiunea „Replay” revine cu sezonul 25. Când are debutul și ce surprize îi așteaptă pe fani

Emisiunea „Replay” revine cu sezonul 25. Când are debutul și ce surprize îi așteaptă pe fani
„Replay”, cel mai longeviv produs de sport din România

Doi din cei mai apreciați jurnaliști de sport din România, Marian Olaianos şi Marius Mitran, au făcut echipă pe TVR 2, realizând emisiunea „Replay”. Cel mai nou sezon, cel de-al 25lea, va reveni pe micul ecran. De dat asta fanii vor putea vedea emisiunea pe TVR 1. Microbiștii vor putea să-și amintească momente importante din fotbalul românesc, alături de cei doi jurnaliști.

„Replay”, cel mai longeviv produs de sport din România

Timp de 24 de sezoane, Marian Olaianos şi Marius Mitran, au făcut echipă pe TVR 2. Proiectul, plecat din pasiunea sinceră pentru fotbal, și în speță pentru fotbalul românesc în toate etapele sale, i-a reunit pe cei doi jurnaliși în toți acești ani. De la primul sezon și până la cel de-al 24lea, difuzate la Televiziunea Română, microbiștii români au putut parcurge alături de cei doi, Marian Olaianos şi Marius Mitran, cele mai frumoase momente din fotbalul românesc.

Fie că vorbim de legende, precum Dobrin, Ilie Balaci, Belodedici, și până la cei mai recenți fotbaliști români, toți au trecut pragul emisiunii „Replay”, în diferite momente importante din cariera lor și din evoluțiile echipelor de club și, cel mai important, ale Naționalei României.

De-a lungul celor 24 de sezoane, cei mai tineri microbiști au aflat despre aceste legende de marcă din sportul cu balonul rotund din România, iar cei doi jurnaliști au vorbit cu sinceritate și pasiune despre toate aceste momente, unele dintre ele trăite chiar de ei.

Marian Olaianos şi Marius Mitran, fac echipă din nou pe TVR 1

Celebra emisiune „Replay” revine în grila postului public de televiziune, pe TVR 1. Ora de difuzare va fi de la miezul nopţii, în fiecare zi de duminică. Primul episod din sezonul 25 al emisiunii „Replay va fi difuzat în aecastă seară, fiind filmat în vestiarul Naționalei României de pe principala arenă de fotbal, Arena Națională.

Marian Olaianos şi Marius Mitran au anunțat și câteva modificări, cel puțin la partea de grafică și la muzica genericului emisiunii. Fanii vor putea să călătorească din nou, alături de cei doi, în istoria fotbalului românesc. Episodul care dă startul noului sezon continuă povestea Naționalei la Campionatele Europene din 1996.

„Replay se întoarce cu un sezon nou, plin de surprize! Casa amintirilor fotbalului românesc devine vestiarul echipei Naţionale de la Arena Naţională, Vom continua serialul România la EURO 96, vom începe Marea poveste a Echipei Naţionale, dar vom avea şi ediţii speciale, dedicate numelor mari din istoria fotbalului românesc.

Va exista un alt generic, ba chiar şi o altă coloană sonoră, una stilizată armonic din vechiul refren muzical al Replay-ului. Până şi celebra literă R, care acompaniază imaginile, dar şi vorbele noastre, ale lui Marian şi ale mele, va arăta altfel, ceva mai clasic. Ori mai retro”, anunță cei doi prezentatori, conform TVR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI