Emisiunea lui Cristian Tudor Popescu, scoasă de pe post. Anunțul oficial făcut de DIGI24

Reacția lui CTP după decretul președintelui Iohannis. Atac la partidele din Opoziție: ”Ireponsabili!”

După ce în ianuarie oficialii Digi24 anunțau schimbări de trupe pentru emisiunea ”Cap Limpede”, în care celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu avea  apariții periodice, acum aflăm de o altă decizie care schimbă puțin lucrurile.

Emisiunea lui Cristian Tudor Popescu, scoasă de pe post

Digi24 se pare că își schimbă optica asupra lucrurilor și asupra formatelor producțiilor proprii, astfel că, în noua formulă, emisiunea ”Cap Limpede”, realizată, mai nou de jurnalista Roxana Lăzărescu, și cu gazetarul Cristian Tudor Popescu invitat permanent, nu își mai găsește locul. Mutarea cu jurnalista Roxana Lăzărescu la pupitrul emisiunii venea la câteva săptămâni de la plecarea Alinei Manolache, cea care se ocupa de producția ”Cap Limpede”, la ziarul Libertatea.

Emisiunea lui Cristian Tudor Popescu, scoasă de pe post. Anunțul oficial făcut de DIGI24
Emisiunea lui Cristian Tudor Popescu, scoasă de pe post. Anunțul oficial făcut de DIGI24

Informația apăruse discret pe post, într-un promo pentru emisiune, reprezentanții televiziunii confirmând, pentru Paginademedia.ro, că prezentatoarea Roxana Lăzărescu o înlocuia pe Alina Manolache.

Producția ”Cap Limpede”, difuzată în fiecare vineri, a început la jumătatea lunii noiembrie 2019, cu Alina Manolache și Cristian Tudor Popescu, emisiunea fiind lansată în contextul în care, gazetarul Cristian Tudor Popescu nu a mai apărut în producția lui Cosmin Prelipceanu.

Acum, cu noua mutare, argumentul celor de la Digi24 este că formatul nu mai corespunde cerințelor actuale și că, în următoarea perioadă, o să își concentreze întreaga activitate pe furnizarea de știri și informații de ultimă oră.

Anunțul oficial făcut de DIGI24

„Postul de televiziune Digi24 își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi. În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi24”, a anunțat Digi 24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI