eMag dă telefoane Samsung și Huawei atât de ieftin, că e greu de crezut. Galaxy S10, la super preț

Autor: Andrei Simion - 13:02, 18 iun. 2019

Vara asta nu este numai pentru vacanțe la mare, ci și pentru cumpărături, iar dacă vrei un telefon sau TV atunci aceste reduceri sunt excelente. eMAG a început campania revoluția prețurilor și ai la dispoziție zeci de mii de produse reduse. Telefoane excelente, la prețuri bune, dar și televizoare.

Vrei un telefon Samsung, însă nu ești dispus să-ți cheltuiești toate economiile cu el? Atunci poate ar trebui să te uiți la Samsung Galaxy A30, un smartphone cu un ecran decupat discret în partea de sus, cu o diagonală de 6,4 inci. Ai un pachet promo AICI la un preț foarte bun.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy A6+ este un telefon cu un aspect clasic, fără ecran crestat, cu o diagonală de 6 inci, are 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, iar acum îl găsești redus AICI.

Dacă ești în căutarea celui mai bun telefon Samsung atunci trebuie să consideri achiziția unui Samsung Galaxy S10+. Este frumos, este mare și abia a fost lansat în acest an, dar deja prețul de achiziție a scăzut considerabil. Iar acest model de la categoria resigilate este la un super preț.

Trei telefoane Huawei numai bune de cumpărat acum

Vrei să ai unul dintre cele mai bune telefoane pentru fotografie? Vrei un sistem foto care să-ți permită să faci fotografii portret bune, să captezi cât mai multe detalii noaptea și peisaje HDR? Atunci chiar ar trebui să consideri achiziția unui Huawei P30 Pro, iar acest model resigilat se vinde la un preț foarte bun.

Huawei Y5 2018 este un telefon pe care-l poți cumpăra acum pentru un preț extrem de mic. După două-trei zile de muncă, orice bucureștean și l-ar putea permite. Telefonul este unul micuț, ecran de 5,45 inci, însă este elegant, minimalist și ușor de folosit. Este redus AICI.

Huawei are o a doua marcă de telefoane numită Honor, ce este adresată mai mult tinerilor. Honor 10 Lite este un telefon modern, cu un display crestat în formă de picătură în partea de sus și are o baterie încăpătoare. Îl găsești AICI, atât nou, cât și resigilat.

Bonus! Trei televizoare pe care le vrei acasă

Dacă ești un nostalgic atunci înseamnă că te-ai bucurat atunci când ai văzut că televizoarele Diamant revin pe piața din România. Acest model de 99 de AICI este la un preț excelent și este numai bun dacă pretențiile tale nu sunt foarte ridicate. Vrei ceva cu adevărat extravagant? Atunci acest televizor Philips OLED de 164 de centimetri este soluția. Are o reducere de 50%, calitatea imaginii este excelentă și are și ambilight.

Pe de altă parte, dacă dorești un televizor 4K entry level atunci trebuie să iei în considerare acest TV Samsung. Este 4K și are o diagonală de 100 de cm, excelent pentru Netflix și PS4.