Elle Faning, actrița din Maleficent, a leșinat la Cannes. Cum s-a petrecut întreaga scenă

Elle Faning, actrița din Maleficent, a leșinat la Cannes. Cum s-a petrecut întreaga scenă

Actriţa Elle Fanning, cunoscută pentru rolul din Maleficent, a avut parte de un moment stânjenitor la Festivalul de la Cannes. La un moment dat, ea a leșinat sub privirile speriate ale celor din jurul său.

Elle Faning a fost, anul acesta, membru al juriului competiţiei Festivalului de Film de la Cannes.  Actrița din Maleficent a avut parte de un moment stânjenitor. Luni seara,  actrița a leşinat în timpul unei petreceri din cadrul evenimentului.

În vârstă de 21 de ani, actrița, cunoscută și din filmul Maleficent, i-a uimit pe cei din jur și nu se știe, deocamdată, motivul pentru care s-a simțit rău.

Actrița Elle Faning a leșinat, dar a fost ajutată repede de cei din jur

Actrița Elle Faning a leșinat în timpul cinei denumite Trophée Chopard, unde anual sunt premiaţi doi tineri interpeţi. Incidentul s-a produs în momentul în care delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux, tocmai îl prezenta pe actorul François Civil.

Ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp, au spus martorii prezenți la acest incident.

Actriţa este cunoscută pentru rolurile din filme ca „Maleficent”, „Trumbo”, „20th Century Women” şi „The Beguiled”. E a fost ajutată imediat de sora ei, actriţa Dakota Fanning, și mai apoi au intervenit și cei de la pază. Câteva ore mai târziu, Fanning a publicat pe Instagram o fotografie şi mesajul că se simte bine.

Anul acesta, revelaţiile premiate la Trophée Chopard au fost actorii François Civil (Franţa) şi Florence Pugh (Marea Britanie).

Festivalul de Film de la Cannes, ajuns la cea de-a 72-a ediţie, se va încheia sâmbătă cu o gală la care vor fi anunţaţi câştigătorii. 

Corneliu Porumboiu, prezent la Festivalul de la Cannes

Între cele 21 de filme nominalizate la festivalul de la Cannes se numără și cea mai nouă peliculă a lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”. Din distribuție fac parte Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino şi Margot Robbie.

În competiţia oficială se regăsesc și debutanți, precum regizorul român Corneliu Porumboiu. El a intrat în competiție cu pelicula „La Gomera”, cel de-al cincilea lungmetraj de ficţiune al regizorului.

Filmările au avut loc în România, Spania şi Singapore, iar din distribuţie fac parte Catrinel Menghia, Rodica Lazăr, Vlad Ivanov, Sabin Tambrea, Agustí Villaronga, Cristóbal Pinto şi Antonio Buíl.