Ella, ținta criticilor! Conflict cu întreaga casă Puterea Dragostei

de: Ana Chivu
28 02. 2020

Eella a ajuns în gura lupilor! Frumoasa brunetă de la Puterea Dragostei este atacată din toate părțile, după răfuiala de ieri cu Cătălin. De ce o acuză colegii de platou și care va fi atitudinea ei de acum încolo? Fosta iubită a lui Jador s-a săturat de critici!

Ella, conflict dur cu întreaga casă Puterea Dragostei!

Ella pare că a rămas fără apărare în casa Puterea Dragostei! Dacă înainte avea câteva aliate, dar mai ales îl avea pe Jador care o apărea indiferent de orice, acum e singură. Brunetei i se caută nod în papură și i se reproșează orice. Colegii de platou au ajuns la limita înțelegerii în ceea ce o privește. Majoritatea îi reproșează că vrea să devină din ce în ce mai cunoscută cu ajutorul emisiunii, nicidecum să-și caute iubirea. Fernando susține că e falsă, Andreea Oprică este de aceeași părere, iar ceilalți consideră că este inabordabilă tocmai pentru a-i demonstra câteva lucruri bărbatului de acasă pe care încă îl iubește.

Ella, conflict cu întreaga casă Puterea Dragostei

„Ella vrea să-și caute aliați din ăștia care să o susțină, că ea nu o să-și facă nicio relație în casă. Tu dai apă la moară mereu. Zici că eu caut prietenii, nu fac asta. Mie nu-mi plac strategiile astea, tu mereu o arzi pe inabordabila ca să vadă Jador de acasă că ești cuminte. Ori e albă ori e neagră, nu ține bărbații așa, că văd că la tine vin bărbații așa…pe bandă rulantă”
Andreea Oprică

Cum răspunde bruneta criticilor?

„Nu mă interesează, eu fac ce vreau eu, credeți ce vreți. Nu-mi pasă mie să-mi fac aliați sau prieteni. Eu nu am cum să am prieteni cu cineva care se schimbă de pe o zi pe alta. Nu o să mă mai intereseze de acum încolo”
Ella 

„Ești cea mai falsă din toată emisiunea asta. Eu nu o să tac din gură niciodată în fața ta. Ce-ai? Ce să caut eu material cu tine? Voi nu auziți ce zice fata asta? Că se joacă așa cu sentimentele tuturor când și cum vrea ea. Ea e cea mai bună”
Fernando