Ella de la Puterea Dragostei a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon România. Cine a vrăjit-o pe brunetă

Ella de la Puterea Dragostei a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon România. Cine a vrăjit-o pe brunetă
Puterea Dragostei: Ella a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon România

Ella a făcut o nouă cucerire! În plasa brunetei a mai căzut o victimă, dar de data asta nu din rândul maneliștilor cunoscuți sau al concurenților de la Puterea Dragostei. Aceasta a petrecut noaptea cu un fost participant al competiției Exatlon. Cine este bărbatul alături de care s-a filmat?

Puterea Dragostei: Ella a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon România

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a uitat de Jador și de toată povestea de iubire din show-ul de la Kanal D și a prins în mrejele sale pe altcineva. Frumoara brunetă a devenit cunoscută odată cu participarea în competiția iubirii. De atunci, fanii au rămas în continuare alături de ea pentru a urmări parcursul ei dincolo de platourile de filmare. Extrem de frumoasă și o prezență plăcută, a venit în prim-planul multor persoane cunoscute de la noi, mai cu seamă că anturajele sale s-au schimbat enorm de când a apărut pe micile ecrane. Deși a venit extrem de dornică de a-și găsi cu adevărat jumătatea, a plecat din concurs tot singură. Din păcate, imaginea creată în urma declarațiilor lui Jador nu a fost una prea bună.

Cei doi foști amorezi s-au certat ca la ușa cortului, iar în timpul contrelor lor s-a lăsat cu țipete, lacrimi și scandaluri chiar când a venit vorba despre ceilalți colegi de platou care s-au împărțit în două tabere. Dar totul a trecut, experiența din Turcia a luat sfârșit, iar Ella a revenit pe tărâmuri românești. Bruneta a fost în cursul serii de sâmbătă la o petrecere de botez alături de Manuela Oprișoiu, fostă concurentă la Puterea Dragostei.

Ella de la Puterea Dragostei a petrecut o seară întreagă cu Costin Gheorghe
Ella de la Puterea Dragostei a petrecut o seară întreagă cu Costin Gheorghe

„Atunci când el vine prin București, și vine cam des”

Cu toate că o avea alături pe prietena ei, a fost văzută mai mult în compania unui bărbat, anume al fratelui Elenei Gheorghe. Fosta iubită a lui Jador a surprins pe toată lumea când a postat mai multe story-uri la rând în care apare alături de Costin Gheorghe. Imaginile nu au lăsat loc de discuții – cei doi au petrecut o seară de pomină. Pentru a clarifica totul din capul locului, Ella a scris pe una din postările sale „friends”.

În spațiul public au apărut speculații care indicau că între Ella și Iancu nu doar că a existat o relație mai apropiată, ci au fost chiar și iubiți o perioadă scurtă de timp.
„Toate drumurile lui Iancu duc la Ella atunci când el vine prin București, și vine cam des. A vizitat-o acasă! În plus, omul o place, este mai mult decât evident, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador. Așa că, de ce nu ar încerca o altă variantă masculină?”, au comentat apropiații celor doi pentru wowbiz.ro.