11 mai 2021 | 08:00

Eliminare surpriză de la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu rămâne fără un om important

Monden
Eliminare surpriză de la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu rămâne fără un om important
Eliminare surpriza de la Chefi la Cutite

Situație nemaiîntâlnită la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu și-a pierdut unul dintre cei mai buni oameni din echipă, în ediția de luni, 10 mai 2021. Concurenții au avut de furcă din cauza probei bugetului, iar în final echipele conduse de Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu au intrat la duel. Chef Florin Dumitrescu rămâne fără un om important.

Eliminare surpriză de la Chefi la Cuțite

Theo Costache este cel care a părăsit echipa albastră, dar nu înainte de a face un gest ciudat. Concurentul a fost eliminat din competiție după ce i-a sugerat, subtil, lui chef Florin Dumitrescu să-l păstreze pe Ciprian Antone în locul său.

După ce a rămas între ultimii trei, alături de Ciprian Antone și Paul Vasile. Cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea s-a salvat, acesta fiind momentul în care chef Florin Dumitrescu a avut o șansă să-și salveze unul dintre concurenți.

Theo Costache este cel care „s-a sacrificat”, spunându-i juratului de la Chefi la Cuțite să-i acorde o șansă colegului său Florin Antone și să-l elimine pe el din concurs, lucru care s-a și întâmplat.

„Te-am văzut, mi-ai făcut și semn, dă-i, trimite-l pe om mai departe! Dar acum, după ce am auzit ce-ai gătit, sunt în dubii, să știi!”, i-a transmis Florin Dumitrescu lui Ciprian Antone, în timp ce discuta cu Theo Costache.

„I-am sugerat că nu mă poate păstra pe lângă omul ăsta care ieri a luat 14 puncte”, a spus concurentul.

Gestul altruist al lui Theo Costache i-a șocat pe toți

La rândul său, Florin Antone a izbucnit în plâns, fiind emoționat de gestul altruist al colegului său de echipă. Deși nu se aștepta să ajungă într-o asemenea situație, bucătarul s-a bucurat nespus pentru faptul că i s-a mai acordat încă o șansă de a dovedi ce poate în această competiție:

„La gestul ăla mi-au dat lacrimile. Nu-mi doream nici să plec acasă, nici să mă întorc în bucătărie. M-am simțit foarte rău, pentru că efectiv trebuia să arunce pe unul dintre noi, iar Theo a făcut acel gest de supra om. Fabulos”, a spus Ciprian Antone la Chefi la Cuțite.

Theo Costache este al doilea concurent pe care-l pierde chef Florin Dumitrescu în acest sezon. Acesta susține că nu regretă nimic și este recunoscător pentru experiența pe care a trăit-o la Chefi la Cuțite.

„Nu-mi pare rău! Nu-mi pare rău, pentru că am învățat chestii. Am lucrat cu oameni, m-am bucurat, am alergat, am transpirat și sub presiune și cu presiune pe mine. Am plecat cu niște chestii și nu am ieșit primul și nici al doilea”, a spus Theo Costache, înainte de a pleca din emisiune.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro