Adevărul a ieșit la iveală. Ce sunt, de fapt, ”bombele” de la Chefi la Cuțite. Nimeni nu știe adevărata lor putere

Adevărul a ieșit la iveală. Ce sunt, de fapt, ”bombele” de la Chefi la Cuțite. Nimeni nu știe adevărata lor putere
”bombele” de la Chefi la Cuțite

Emisiunea de televiziune Chefi la Cuțite este un show de televiziune difuzat pe postul de televiziune Antena 1. În prezent emisiunea se află la cel de-al nouălea sezon. Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, luni și marți, de la ora 20:30. Iată care sunt ”bombele” de la Chefi la Cuțite a căror putere nu o știe nimeni.

Adevărul despre ”bombele” de la Chef la Cuțite

Emisiunea Chefi la Cuțite își propune să aducă în fața telespectatorilor profesioniști ai bucătăriei și amatori care sunt pasionați de arta culinară. Aceștia își etalează talentul în fața unor profesioniști din domeniu. Totodată ei concurează pentru a demonstra cine este cel mai bun.

Fiecare Chef are deja câte o echipă formată din 6 concurenți. Competiția se desfășoară pe echipe în cadrul cărora chefii devin lideri care coordonează echipele. Producătorul stabilește o temă în fiecare ediție și concurenții gătesc. Tasterii sau Degustătorii sunt care care dau note preparatelor.

Amuletele Chefi la Cuțite

În cadrul fiecărei ediții are loc o etapă a degustărilor pe nevăzute. În cadrul acestei etape, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se străduiesc să prepare cele mai gustoase rețete în funcție de tema impusă. Scopul acestora este de a câștiga amulete.

Amuletele sunt importante în cazul confruntărilor pe echipe. Ele reprezintă niște bonusuri oferite de către prezentatoarea Gina Pistol care schimbă radical deznodământul în cadrul unor probe. Până acum au fost câștigate 27 de amulete, în cadrul sezonului al nouălea, una mai puternică decât cealaltă.

Puterea amuletelor Chefi la Cuțite

Emoții uriașe au avut loc în cadrul show-ului Chefi la Cuțite, sezonul 9, în rândul juraților. Ei au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a câștiga cât mai multe amulete.

Avantajul amuletelor îl reprezintă faptul că au puterea de a schimba soarta unui concurent în cadrul competiției. Totodată, o amuletă poate salva, elimina sau poate contribui la victoria sau eșecul unei echipe. Tot amuleta poate ajuta pe cineva să ajungă mai aproape de marele trofeu. Acestea sunt ca un as în mâneca juraților.

”Bombele” de la Chefi la Cuțite

Fiecare din cele 27 de amulete are puterea ei, însă sunt niște amulete însă ceva mai speciale. Nici măcar chefii care le-au câștigat nu știu ce conțin. Cele mai multe amulete în acest sezon le deține chef Florin Dumitrescu.

Pentru că jurații își doresc să adune cât mai multe avantaje în palmares, ei încearcă în fiecare ediție a emisiunii Chefi la Cuțite să adune cât mai multe amulete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI