Daniel Pavel, anunț major despre Survivor România 2021. Concurenții sunt în extaz VIDEO

Daniel Pavel, anunț major despre Survivor România 2021. Concurenții sunt în extaz VIDEO
Schimbări la Survivor România 2021. Ce a anunțat Daniel Pavel?

Daniel Pavel aduce un anunț major în fața fanilor emisiunii Survivor România 2021. Ce spune celebrul prezentator despre cel mai aprig proiect de televiziune din România? Concurenții ambelor tabere sunt în extaz.

Survivor România 2021: Daniel Pavel, anunț major

Anunț neașteptat pentru fanii Survivor România, dar extrem de dorit pentru cei din Dominicană! Situația incredibilă a fost anunțată chiar de Daniel Pavel, care le-a prezentat concurenților noile avataje pentru care se vor lupta.

Concret, Războinicii și Faimoșii urmează să intre în teren pentru o miză dublă. Cele două echipe își dau întâlnire într-un nou joc de comunicare, dar unul extrem de special de data asta. Lunile petrecute în sâăbăticie se adună, iar cei din competiția Survivor vor extrem de tare să afle vești de acasă sau să-i vadă pe cei dragi.

Taberele nu se vor mai lupta doar pentru mesaje de la familie sau prieteni, pentru că surprizele pentru ei nu se opresc aici. Jocul de comunicare e dublu, pentru că duelul se poartă pentru vești de la familie, dar și pentru camp-uri.

Cum se va petrece totul?

”Concurenții vor intra pe următorul traseu, intrarea pe traseul de astăzi, care constă într-o succesiune de bazine cu noroi, se face depășind doi saci de dimensiunea sacilor de box, după care concurenții noștri urcă la înălțime de-a supra unui bazin cu apă pe o punte, unde au de purtat două inele cu mâna stângă și cu mâna dreaptă, pe două șine, trebuie purtate integral, dacă unul din inele rămâne în urmă, concurentul trebuie să îl împingă și să-l aducă la același nivel”, a detaliat prezentatorul emisiunii sportive, arată kanald.ro.

Amintim că în ediția recentă cea care a plecat către România a fost nimeni alta decât sportiva Ana. Faimoșii au pierdut astfel un coechipier de valoare pentru care au și lăcrimat chiar la ceremonie, în special Zanni. Protejatul lui Alex Velea s-a înțeles extrem de bine cu fosta campioană.

”Ei bine, echipa câștigătoare, astăzi, are posibilitatea de a comunica în timp real prin mesaje scrise cu un prieten. Însă, asta nu este tot, Survivor este o competiție plină de surprize după cum v-ați obișnuit deja. Ei bine, în fiecare săptămână de acum înainte, Faimoșilor, Războinicilor începe o nouă etapă, la jocul de comunicare veți avea nu una, ci două mize, este miza de comunicare și miza camp-ului, pentru că de astăzi înainte veți avea două camp-uri, vă veți bate fie pentru camp-ul din insulă, fie pentru camp-ul din junglă”
Daniel Pavel

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI