Eliminare șocantă de la Survivor România. Situație unică în Consiliul de Eliminare

de: Anca Lupescu
02 05. 2021

A fost seara decisivă pentru Războinici, care au câștigat jocul pentru recompensă, după două eșecuri consecutive în care au fost propuși spre eliminare Albert și Maria. Amândoi au reușit să se salveze, devenind favoriții publicului alături de Andrei. 

Eliminare surpriză de la Survivor România

Au reușit o victorie și s-au bucurat de ea cum au știut mai bine, iar asta pentru că a fost o zi specială. Cu toate astea, duminică a fost și ziua în care un războinic a plecat acasă, iar Daniel Pavel a făcut anunțul.

Cum a decurs totul? Pentru început, a fost o situație unică anunțată de Daniel Pavel. S-au salvat trei concurenți din echipa Războinicilor, în timp ce ceilalți trei au intrat automat în tabăra celor nominalizați. 

Maria a devenit favorita publicului, așa că a fost prima care s-a salvat, deși nu se aștepta deloc la acest anunț.

„Îmi bate inima foarte tare. Mă pregăteam să îmi iau rămas bun. Nu mă așteptam în niciun caz să fiu favorita publicului. Mă simt foarte fericită în momentul ăsta că sunt protejată și mai ales că publicul m-a votat.

Țin să le mulțumesc pentru asta, înseamnă că am făcut ceva bine de când am venit aici. Mă gândesc la Albert în același timp, că nu îmi doresc să iasă. E un sprijin pe care îl am aici, eu am fost pentru el tot un sprijin. Sper să iau deciziile cele bune, să iau puncte în continuare și să îi fac mândri de mine”, a spus Maria.

Pe locul doi în clasamentul publicului în această săptămână a fost Albert. El s-a salvat de la eliminare din nou, dar a fost prima dată după 8 Consilii de Eliminare consecutive în care nu a fost primul favorit al publicului.

„Vreau să mulțumesc publicului pentru încă o săptămână împreună. Nu vreau să vorbesc din punct de vedere al punctajului, nu vreau să vorbesc despre o revenire, pentru că mai am multe de arătat. Îmi doresc să aduc cât mai multe puncte.

Vreau să vă urez niște sărbători pascale fericite alături de familie și să vă mulțumim că vă uitați la noi. Da, mulțumesc încă o dată și ne vedem cât mai departe”, a spus și Albert.

Situație inedită la Consiliul de Eliminare

Daniel Pavel a anunțat situația specială de la Consiliul de eliminare din această seară. Albert și Maria s-au salvat, iar alături de ei s-a salvat și Andrei, cel care s-a clasat pe locul 3 în topul favoriților publicului.

„Așadar, ambii nominalizați spre eliminare s-au salvat, așa că al treilea concurent din clasamentul publicului va fi și el salvat.

Ne aflăm într-o situație inedită, pentru că numele acestuia este și ultimul concurent care se salvează în această seară.

Pentru că ați intrat 6 la nominalizări, matematic, ceilalți trei sunt automat nominalizați. Concurentul aflat pe locul al treilea care se salvează în această seară este Andrei”, a spus Daniel Pavel.

„Sorin, Sindy și Marius, sunteți în pericol de eliminare din echpa Războinicilor din Consiliul de Eliminare”, a spus Daniel Pavel, după care a anunțat că Sindy a fost cea eliminată, obținând cele mai puține voturi. 

Sindy a fost eliminată din competiția Survivor

”Sindy, drumul tău la Survivor se încheie aici”, a spus Daniel Pavel.

„Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Nu sunt fericită, nu sunt tristă, n-am absolut nicio problemă. Sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Ce să mai spun, mi-a plăcut, a fost frumos, mă duc acasă la ai mei, mă așteaptă.

Am primit acel video, mi-au spus că mă așteaptă, cred că au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică. Familia e foarte importantă pentru mine. Aici am realizat că nu aș putea să mă mut nici măcar din oraș”, a spus Sindy, care și-a luat rămas bun de la colegii tăi.

Maria și Albert, favoriții publicului de săptămâna aceasta

Maria și Albert au făcut declarații înainte să afle că sunt favoriții publicului și că s-au salvat de la eliminre.

„Nu mai am nicio emoție, sunt trecut prin chestii de genul, sunt supărat că sunt în echipa mea în această situație de a ști că cineva pleacă de la noi pentru că am pierdut ambele jocuri. Nu am nicio emoție”, a spus Albert la Consiliul de Eliminare, înainte să afle că a ieșit favoritul publicului. 

„Este greu că ne aflăm din nou la consiliul de eliminare. M-aș bucura să rămân, dar nu pot să zic că aș fi supărată dacă aș pleca, până la urmă plec la cei dragi. Mă așteaptă și nu pot să zic că nu m-aș bucura să îi văd și eu la rândul meu”, a spus și Maria, care a declarat că este surprinsă de faptul că a ieșit favorita publicului și deja se pregătea să își ia rămas bun de la colegi. 

Adelina a fost cea care a adus ultimul punct pentru echipa Războinicilor. Ea s-a arătat extrem de fericită că a putut să contribuie la victoria echipei și la faptul că au putut să aibă parte de un ospăț exact cum visau.

„Ne certăm între noi, pleacă mereu cineva de la noi. Faimoșii câștigă recompense, câștigă jocuri de imunitate, stau în competiție, se simt bine, rămân mulți. Noi ne împuținăm și ne distrugem”, a spus Albert, motivând astfel eșecurile din ultima vreme.