12 apr. 2024 | 00:01

Eliminare previzibilă la Survivor All Stars. A părăsit competiția de la Pro TV

Monden
Eliminare previzibilă la Survivor All Stars. A părăsit competiția de la Pro TV
O concurentă de la Faimoși a plecat acasă

Ediția de joi seară, 11 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars a fost una plină de tensiuni. Spiritele au fost în continuare agitate din cauza revenirii lui Andrei Ciobanu în tabăra Războinicilor. Faimoșii continuă seria victoriilor, însă un concurent important a plecat din competiția de la PRO TV. Cine a părăsit jungla din Republica Dominicană, în urma duelului cu Andrei Ciobanu?

Eliminare neașteptată la Survivor All Stars

Competiția Survivor All Stars devine din ce în ce mai aprigă! Problemele nu mai contenesc în echipa Războinicilor, mai ales după ce Zanni a făcut declarații acide în ediția trecută. După duelul dintre TJ Miles și Andrei Ciobanu, Zanni l-a criticat pe Războinic.

„Ai venit ca un câine la noi în echipă să te dai cu ei și să spui că nu ai vrut să spui asta. Despre Iancu ai spus că face manevre cu publicul. Ți-ai luat bandana roșie și ți-ai schimbat năravul ca șarpele”, a spus Zanni.

Joi seară, 11 aprilie 2024, Faimoșii au câștigat jocul pentru imunitate, dar Războinicii au văzut negru în fața ochilor din cauza duelului. Pe de altă parte, un nume important a părăsit competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Lola Crudu! Faimoasa a cerut practic să fie propusă de mai multe ori, dar nu a dat semne că și-ar dori să părăsească Survivor All Stars.

Lola a părăsit show-ul, în urma duelului cu Andrei Ciobanu

Prima dată, ea a fost Oana Ciocan, iar apoi Zanni i-a oferit dintele imunității. De data aceasta, norocul nu a mai fost de partea ei. A fost trimisă la duel cu Andrei Ciobanu și a pierdut. Ea fusese nominalizată de Iancu Sterp, cel care a deținut colanul de imunitate! Așadar, Lola a fost trimisă acasă fix înainte de individuale. Ea a petrecut 13 săptămâni în Republica Dominicană.

Vezi și: Cine sunt ultimii 5 concurenți rămași în Survivor All Stars. S-au aflat cele mai noi informații din Dominicană VIDEO

Cine ar fi ultimii cinci concurenți rămași în Survivor All Stars

Se pare că ultimii cinci concurenți rămași în Survivor All Stars sunt patru Războinici și doar un singur Faimos: Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu și Zanni.

„În faza individualelor, la Survivor România All Stars, sâmbătă, 6 aprilie 2024 (după fusul orar din Republica Dominicană), mai rămăseseră patru Războinici – Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu și un Faimos – Zanni.

Tot sâmbătă, în Consiliu, Dan Pavel anunța ordinea concurenților în funcție de performanțele obținute după unificare. Pe primele două locuri s-au clasat Zanni și TJ Miles, urmați de Iancu Sterp, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu”, dezvăluie sursa citată.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Capital.ro
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România! S-a produs în apropierea mai multor orașe
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro