Elevi din Piatra-Neamț, filmați în timp ce întrețineau relații intime la școală. Unde s-au ascuns

Elevi din Piatra-Neamț, filmați în timp ce întrețineau relații intime la școală. Unde s-au ascuns
Caz Piatra Neamț: doi elevi au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime la școală

Caz șocant în Piatra Neamț! Doi elevi au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime la școală. Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț a declarat că oamenii legii fac cercetări în acest sens. Cum s-a petrecut totul și unde s-au ascuns cei doi?

Caz Piatra Neamț: doi elevi au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime în înstituție

Doi elevi din Piatra Neamț au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime în toaleta liceului. Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, a declarat că polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru impunerea măsurilor în cazul dat.

Cei doi elevi care s-au ascuns în baie riscă să fie exmatriculați. Imaginile video au ajuns în atenția IPJ Neamț printr-o publicație mass-media. Polițiștii au demarat astăzi o anchetă penală.

„Aceste imagini ne-au fost transmise printr-o publicaţie mass-media”, a spus Ramona Ciofu. „Noi vom lua măsuri conform competenţelor noastre, iar şcoala va lua măsuri cu competenţele în vigoare”, a declarat oficialul.

„Astăzi, 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ şi cei ai Biroului de Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun conform competenţelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Mihai Obreja, inspectorul școlar, a spus că a informat Ministerul Educației cu privire la acest incident. De asemenea, conducerea IȘJ Neamț a subliniat că cei doi vor fi exmatriculați, dacă se va confirma faptul că au întreținut raporturi sexuale în interiorul școlii.

„Am comunicat la Ministerul Educaţiei”

“Am discutat cu directoarea şcolii şi mi-a confirmat că acolo s-a petrecut un eveniment şi au anunţat poliţia. Am anunţat şi eu Biroul Poliţiei Siguranţă Şcolară şi mi-a confirmat că fac cercetări la liceu.

Am comunicat la Ministerul Educaţiei că se fac cercetări de către poliţişti şi vom face şi noi cercetări. Nu studiem cazul ca atare, ci studiem ce a făcut conducerea şcolii, profesorii”, a declarat, pentru Agerpres, Mihai Obreja.

Cel mai recent caz asemănător a fost în februarie 2021, dar a ajuns public cu o lună mai târziu. Concret, un băiat de clasa a 8-a și o fată de clasa a 6-a au avut relații intime în toaleta școlii dintr-o comună din județul Călărași.

Întreg scandalul a izbucnit după ce băiatul s-a lăudat pe rețelele de socializare cu fapta sa. Directoarea adjunctă a susținut atunci că directorul și a încercat să mușamalizeze întâmplarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI