Doi elevi minori din Călărași au întreținut relații intime la toaleta școlii. Directorul, acuzat de mușamalizarea incidentului

Doi elevi minori din Călărași au întreținut relații intime la toaleta școlii. Directorul, acuzat de mușamalizarea incidentului
Doi elevi din Călărași au întreținut relații intime în toaleta școlii

O fată din clasa a șasea și un băiat din clasa a opta au întreținut relații sexuale în toaleta școlii. Totul s-a întâmplat în județul Călărași. Inițial, nimeni nu știa nimic, până când băiatul s-a lăudat pe internet. Atunci a izbucnit scandalul.

Minorii au întreținut relații intime în toaleta școlii

Elevii au întreținut relații intime în timpul orelor, în toaleta școlii. Scandalul a izbucnit atunci când băiatul s-a lăudat cu fapta sa pe internet. Directoarea adjunctă susține că directorul știa despre întâmplare. Cu toate acestea, a încercat să ascundă fapta celor doi elevi. Acum au aflat și părinții, poliția, Parchetul și primărie. Daniela Dan este directorul adjunct ai Școlii Generale Budești din Galați. Aceasta spune că totul s-a întâmplat în toaleta fetelor. Cei doi și-au cerut voie la baie în timpul orelor, apoi s-au întors în clasă. Directoarea susține că în tot acest timp era liniște și că li s-a dat drumul la baie deoarece este legal.

„Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”.

Directorul a încercat să mușamalizeze situația

Despre relațiile dintre cei doi s-a aflat însă din oraș. Băiatul s-a lăudat prietenilor, apoi aceștia l-au pârât pe rețelele de socializare. De aici au aflat și părinții, poliția și conducerea școlii. Directoarea adjunctă susține că directorul școlii a vrut să țină secret toată întâmplarea, pentru a proteja elevii și imaginea școlii. Cazul este anchetat de Parchet, Poliție, Primăria Budești și Inspectoratul Școlar al județului Călărași. Minorii au fost despărțiți. Eleva din clasa a șasea a fost transferată, de către părinți, la o altă școală din afara orașului. Băiatul a rămas în școala din Budești. Femeile de serviciu au o nouă misiune, să păzească toaletele mult mai des.

 „Psihologul școlar le-a propus să le facă consiliere, dacă sunt de acord, că numai prin cererea părinților se poate acest lucru. N-au vrut. S-a întocmit un grafic pentru femeile de serviciu care să supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare dată, intrăm în băi după ei. Nu ne ducem în cușeta lor. Am încercat și am discutat și cu părinții lui și cu părinții fetei, să îi facă să priceapă că a fost o greșeală enormă datorată hormonilor, vârstei, peste care trebuie să treacă cu ușurință”, susține Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI