Elena Udrea, transferată de urgență la spital! În ce stare se află, prima reacție EXCLUSIV

Elena Udrea, transferată de urgență la spital! În ce stare se află, prima reacție EXCLUSIV
„Am luat deja legătură cu familia ei”

După o lungă perioadă de procese, Elena Udrea era dusă în spatele gratiilor. Deși se specula că ar putea scăpa de dosarele penale, magistrații au reușit să decidă contrariul. Fostul politician a tot încercat să ceară eliberarea, condiționată cel puțin, dar și acest demers a eșuat. Astăzi, redacția Playtech a aflat pe surse că Elena Udrea a fost transferată de urgență la spital. Și tot pe surse, exclusiv, am aflat și în ce stare se află fostul politician.

Știre de ultimă oră: Elena Udrea, transferată de urgență la spital!

După procesul de extrădare din Bulgaria, polițiștii o preluau pe Elena Udrea și o trasportau direct la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare dedicată femeilor. În perioada care a urmat a tot încercat, fie să scape de dosare, fie să ceară eliberarea condiționată. Din păcate, toate acțiunile avocaților fostului politician au eșuat în fața magistraților.

Redacția Playtech a aflat pe surse că Elena Udrea a fost transferată de urgență la spital, mai exact la UPU Ploiești. Aceleași surse ne-au declarat în exclusivitate că a fost transferată în această în această dimineață, după ce i s-a făcut rău în curtea închisorii la ora de plimbare.

Surse din Administrația Penitenciarelor au declarat exclusiv pentru playtech.ro că Elena Udrea a primit primul ajutor. Ulterior a fost trimisă de urgență la UPU Ploiești.

Avocata ei, Silvia Uscov, contactactă imediat, a declarat că nu știe amănunte. Conform acesteia, ieri a fost familia ei in vizită la ea și era bine. Silvia Uscov mai spune că tot ieri, spre seară, a vorbit telefonic cu Elena Udrea și că aceasta era bine.

„Fiecare are problemele sale medicale, dar nu cunoastem de ce a ajuns azi la UPU…am luat deja legătură cu familia ei, fiindcă în primul rând un membru al familiei o poate vizita în aceste condiții, a precizat avocata Silvia Uscov, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Până la ora la care scriem acest material, nu ne-au mai parvenit alte informații cu privire la starea de sănătate a Elenei Udrea.

Fostului poltician i s-au scos la vânzare proprietățile

Luna trecută, ANAF anunța că va scoate la licitație mai multe terenuri aflate în proprietatea Elenei Udrea, pentru a recupera parte din prejudiuc. Deși reprezentanții ANAF erau optimiști, la doar câteva zile aflam că nu au existat părți interesate de achiziția acestora.

Ba mai mult de-atât, coform procedurilor ANAF este acum obligat să reevalueze terenurile. La o licitație ulterioară să scadă prețurile de pornire. Conformdatelor ANAF, prima licitația a vut un preț de pornire de 800.000 de euro, cu tot cu TVA.

Acum, așa cum spuneam, acest preț va scade cu 25%, la circa 600.000 de euro. Rămâne de văzut dacă ANAF va reuși, la acest prețț, să recupereze prejudiciul.

Urmăriți Playtech.ro și pe