Elena Udrea și Elena Băsescu, incitante în vacanța din Grecia. Ce bine arată ”blonda lui Băse”

Elena Udrea și Elena Băsescu, incitante în vacanța din Grecia. Ce bine arată ”blonda lui Băse”
Elena Udrea și Elena Băsescu au fugit în Grecia. Cât de bine arată cele două

Elena Udrea și Elena Băsescu au ales o destinație de vacanță inedită! Cele două s-au decis să se relaxeze în Grecia, un loc preferat de toți românii. Blonda și bruneta arată extrem de bine, iar acest lucru se poate observa în fotografii!

Elena Udrea și Elena Băsescu, împreună în vacanță

Mai multe vedete de la noi au uitat de distracția de pe litoralul românesc și au decis să plece în locații exclusiviste. De această dată, Elena Udrea și Elena Băsescu au plecat în Mykonos, un loc cunoscut pentru faptul că adună bogătași din toată lumea.

Pentru a se bucura de toate frumusețile pe care le oferă Grecia, mâncarea bună și distracția pe cinste, Elena Udrea a fost însoțită de partener, Adrian Alexandrov. Între timp, fiica lui Traian Băsescu și-a lăsat copiii cu bona și bunica pentru a avea parte de pauza pe care o merită.

Elena Udrea și logodnicul său, Adrian Alexandrov, și-au dorit să scape de aglomerația din România și să se relaxeze în Mykonos, o locație inedită preferată de persoanele ce au mulți bani.

Cei doi s-au fotografiat împreună, iar blondina a demonstrat că și-a păstrat silueta perfectă, ce a făcut-o consacrată.

Cine a stat alături de cele două dive. Unde s-au distrat

Cei doi s-au asigurat că vor avea parte de o escapadă romantică, așa că fiica lor, Eva Maria, în vârstă de 3 ani, a rămas acasă cu bunica sa. Elena Udrea și partenerul său au cinat la un restaurant cu specific grecesc și au savurat un pahar de șampanie.

Ei păreau cuplul perfect, așa că toată lumea a observat că blondina strălucește când se află în jurul partenerului său.

Mai mult, cei doi au avut parte și de companie selectă. Elena Băsescu și-a dorit să petreacă timp alături de prietena sa extrem de bună, Elena Udrea, așa că a plecat imediat în Mykonos pentru a se bucura de ce are de oferit Grecia.

Aceștia au ascultat muzică grecească, s-au înfruptat din fel și fel de mâncăruri și au luat la pas străduțele din locația preferată de multe persoane.

Se pare că ‘blonda lui Băse’ și Elena Băsescu nu au rupt prietenia ce durează de mulți ani, așa că această escapadă demonstrează cât de apropiate sunt cele două.

Ele și-au scos arsenalul în materie de ținute și au defilat pe străduțele din Grecia, mergând la restaurante pentru a gusta din tot ce le poftește inima și a se bucura de voie bună și distracție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI