Elena Băsescu, împăcare istorică?! Ce face acum fata lui Traian Băsescu, nimeni nu se aștepta

Elena Băsescu, împăcare istorică?! Ce face acum fata lui Traian Băsescu, nimeni nu se aștepta
Elena Băsescu, surpriză de proporții imense. Cu cine și-ar dori să înceapă o relație

Elena Băsescu este pe cale să facă o mutare uriașă în viața sa amoroasă! Fiica lui Traian Băsescu se pare că s-a răzgândit în privința unui fost partener și este gata să ofere o a doua șansă și să reia povestea de dragoste trăită în trecut. Ce se întâmplă, de fapt, în viața brunetei?

Elena Băsescu, reușită în viața amoroasă? Pe cine își dorește bruneta alături de ea

Elena Băsescu s-a iubit cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată, dar legătura lor amoroasă nu a avut succes și cei doi au decis să se despartă în 2019. Din relația lor a rezultat o minunată fetiță, Anastasia. Micuța a rămas în grija brunetei după despărțire, dar părinții săi faimoși nu au făcut scandal în momentul în care au decis să își spună adio. Fiica lui Traian Băsescu și tânărul milionar au fost extrem de discreți atunci când au ales să meargă pe drumuri separate.

Fiica lui Traian Băsescu și Tomată au păstrat legătura pentru binele fiicei lor, Anastasia, iar acest lucru i-a ajutat foarte mult. Se pare că aceștia ar fi gata de o împăcare de zile mari în showbiz-ul românesc, mai ales pentru că Elena Băsescu a rămas impresionată atunci când fostul partener a luat câteva decizii benefice pentru viața lui de familie.

Cătălin Gheorghe s-a schimbat foarte mult în ultimul timp, iar afacerile și creșterea fiicei lui au reprezentat câteva dintre prioritățile sale. De asemenea, el a uitat de petrecerile la care participa în trecut, lucru ce a impresionat-o pe fosta sa parteneră. Se pare că tânărul om de afaceri și Elena Băsescu s-ar fi apropiat din nou și tind să meargă vertiginos spre o împăcare, iar micuța lor reprezintă unul dintre motivele pentru care ei și-ar dori să reia povestea de dragoste, potrivit Cancan. 

Fiica lui Traian Băsescu a impus reguli stricte. Cum s-ar putea împăca cu fostul partener, de fapt

Momentan, cei doi se află în negocieri, iar bruneta nu a uitat să impună și câteva condiții pentru o împăcare. Pentru a-i face pe plac, Tomată a acceptat tot ce și-a dorit fiica lui Traian Băsescu, așa că nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că ei s-ar putea împăca în viitorul apropiat dacă totul merge conform planului trasat de EBA.

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, cunoscut drept Tomată, au împreună o fiică de 3 ani, pe nume Anastasia. De asemenea, fiica lui Traian Băsescu a trăit o poveste de dragoste și cu Bogdan Ionescu, zis Syda, dar aceștia nu au reușit să mențină flacăra și au divorțat în 2016. Din acest mariaj, bruneta se bucură de doi micuți, Sofia Anais, în vârstă de 7 ani și Traian, în vârstă de 6 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI