Elena Udrea și Adrian Alexandrov, mai bogați! Cu cât a vândut afaceristul vila din Corbeanca

de: Claudiu Surmei
14 05. 2019

Mulți s-au întrebat dacă Elena Udrea și logodnicul ei au probleme cu banii, după ce Adrian Alexandrov și-a scos la vânzare vila din Corbeanca. Afaceristul a reușit să obțină o sumă frumușică pe casă, cu doar 7.000 de euro mai puțin decât ceruse pe ea inițial.

Adrian Alexandrov a cumpărat vila din Corbeanca în urmă cu mai mulți ani, dar în cele din urmă a ajuns la concluzia că cel mai bine este să o vândă. Zis și făcut! Afaceristul a postat pe internet, în urmă cu ceva timp, următorul anunț:

„Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac. RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională. Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului.”

Între timp, anunțul a fost scos de pe internet, iar potrivit unor surse, logodnicul Elenei Udrea a reușit să vândă vila.

Adrian Alexandrov a luat aproape 200.000 de euro pe vila din Corbeanca

Afacerile Elenei Udrea au cam luat-o la vale după fuga fostului ministru în Costa Rica, unde a sperat să scape de problemele cu legea. În aceste condiții, logodnicul ei s-a zbătut să țină afacerile pe linia de plutire și să îi fie aproape fostului deputat în țara din America Centrală.

Adrian Alexandrov a cerut 205.000 de euro pe vila din Corbeanca, dar în urma negocierilor purtate cu cel care a cumpărat-o, prețul final a fost de 198.000 de euro.

Vila superbă are un living, o bucătărie open-space, 4 dormitoare, 4 băi, terasă de 21 de metri pătrați, dar și 2 locuri de parcare în curte. Casa face parte dintr-un ansamblu semi-rezidențial în care există alte 10 case.